Yenianne123 Benimde kızlar 4+5 günlük çok heyecanlıyım bugün kan verdim öğleden sonra sonuçların için doktorla konuşmaya gidicem
Ayseozerckr Yenianne123 ballilokum aynı zamandayız 🥰 rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize 🙏🏻
Elifaydogan06 Nrsna bebeği gördün mü canım 5+5 keseyi gördük biz bebek görünmedi 10 gün sonraya net görürüz dedi doktorumuz sizin nasıl
Kar_tanesi Mine_35 bizde bugun tam 6 hafta olduk ve tahmini dogum tarihi 2/11 ayni gidiyoruz☺️ Insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi..🤲
ZorYollardanAsipGelenim Yenianne123 ben kaybettıgım bebeğime hamıleyken kullanıyodum valla bnde hıc yorgunluk halsizlik kalmıyodu güzel bı vıtamın hapı
Nrsna Akts bizimde 5+2 kalp atışı İçin haftaya gideceğiz. Korkmuştum bende bugün duymayınca normalmiş demekki. Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşllah
Tugceecikk ZorYollardanAsipGelenim benimde 7 şubat sat canım 💗 bende adet öncesi öğrendim 3 mart 76 6 mart 356 çıktı hcg inş cumartesi ilk muayenem 😘
ZorYollardanAsipGelenim Tugceecikk benımde cuma gunu kontrol doktorum bana tekrar gebelık testi yaptır demedi nedense
Nrsna Elifaydogan06 yok canım bizim de bugün kese göründü bebek için haftaya bidaha bakalım dedi. Sizinde öyleyse normalmiş demekki korkmuştum bende