Aysem_80 5+6 hamileyim normalde ara ara kasık agrım oluyor geçiyor büğün biraz daha fazla sıklıkla agrıyor adet agrısı gibi normal mi sizce
Rukiye58 Aysem_80 canım başlarda benğmde öyleydi çok korkuyodum bişey oluyor diye hergün bir tane soda içiyorum şuan 12. Haftayım çok şkür bayağa azaldı ağrılarım
Duyguaydin81 Aysem_80 canım ilk zamanlarda olur öyle ama enfeksyonunda olabilir ihmal etme git doktora
cansel30 Aysem_80 canım benimde öyleydi devamlı doktora msj atıyordum gayet normal bebek yerleşiyor büyüyor demişti
Selime-18 Yerlesiyordur bebek canım korkma bende de oldu doktorum progestan vermişti 200gramlik ne olur ne olmaz diye doktora gidebilirsin sende ağrın çoksa.
Aysem_80 Selime-18 Evet canım arada adet agrısı gibi oluyor geçiyor büğün biraz fazla oldu sanki korktum biraz Çarşamba günü gideceğim doktora o zaman sorarım söylerim çok teşekkür ederim 🙏🙏
Ncyncy Aysem_80 27 yim şimdi daha beter ağlatıyor bile 2ye çıktı magnezyum ama ben 2 kere kullanmadım pek. Soda hergün 1 tane iyi geliyor canım
Aysem_80 Ncyncy inşallah tez zamanda geçer ya Allah yardımcımız olsun inşallah sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah 🙏🙏🙏
Aysem_80 Hamilelikde uzun yola çıktınız mı peki bir sıkıntı olur mu kendi aracımız ile 6 saatlik yola çıkacağız memlekete gideceğiz
Aysem_80 Rukiye58 çok teşekkür ederim canım deneyeceğim inşallah sade soda pek sevmem ama deneyeceğim 🙏
Aysem_80 1989-- inşallah tez zamanda geçer kötü birşey olmasında agrısına dayanırım Allah’ın izni ile 🥰🥰inşallah hayırlısı ile kucağınıza alırsınız oğluşunuzu
Aysem_80 1989-- Aminnn inşallah 🙏🙏Çok teşekkürler bir sorum daha olacak hamile iken uzun yola çıktınız mı