Obsesifk Ebebekte file var file dediğim delikli olandan değil kalın 16tl deliklileri önermiyorlar bebek üşüdüğü için
baharclk Merveeee BPA derken 🤔 kuvet yani bu o kdr derinlemesine incelemeye gerek varmı ki 😐 filesinide baska yerden aldiginizda toplam 35e filan mal oluyor gayet uygun, bildigin plastiktir yani amacını karşılar
Merveeee Happygril kullanmadığım için bilemiyorum ama sanki büyük olan daha kullanışlı duruyo ileriki yaşlarda da kullanılabilir diğeri sanki ilk 6 ay için ideal gibi
baharclk Merveeee evet hepimiz oyleyiz ama küvetin icerigine gelecek kadar degil 😊 biraz rahat ol canım takıntı kotu bisey
Merveeee Ceyduygu aynenn çok küçükler alışmak zaman alacak bide benim ikiz nasıl olcak hiç bilmiyorum 🙈 file büyük kolaylık aslında
Fatmasp Merveeee Öğrendiğim iyi oldu fiyatı gayet iyi 🤭 Filenin üzerine yatırarak tıkarsın canım sende şüphen varsa 😊 O kadar düşük sıcakta zararlı maddeler ortaya çıkmaz diye biliyorum kaynar su için geçerli galiba o 😊
Sedaekici Merveeee birde beşik geliomuş yatakta hediyeymiş. Boyutları 90-67-50 cm küçük mü acaba bilemedim
Esrabayrakdar Merveeee ayyy bende küvetiyle maşrabasını almıştım kova kalmamıştı 5nisanda A101'in açılmasını beklicem valla takımı yapamamıştım bi türlü bi ay sonrada doğumum gözükü ümidi kesmiştim sağol haber verdiğin için 🤗