sarya21 Maşallah ben daha 9 haftalığım bulantım ve halsizlik çok fazla kötü hissediyorum inşallah geçecektir tabi
seyydac Biz 30 haftalığız. Şimdilik fena değil yavaş yavaş uyku problemi başladı onun dışında iyiyiz ☺
Irmakveannesi sarya21 Allah yardımcınız olsun benimde başta hiç olmadı geçtiğimiz 10 günde 4 kez serum takıldı bulantı dan dolayı mecbur iznimi başlattim evde daha rahatim 4 gündür
sarya21 Irmakveannesi Sizinde Allah yardımcınız olsun doğuma az kalmış ben ilk bebeğimde çalışıyordum doğunca ayrıldım şuan evdeyim ama ilk gebeliğimden daha zor geçiyor hem oğlum küçük hem evde olunca ister istemez sanki daha çok yoruluyorum dr kim sizin
Irmakveannesi Özel yenişehir hastanesi Mehmet Ergün eser e gidiyorum zaten orda çalışıyordum doğumdan sonra bende evdeyim kızımı kendim.buyutmek istiyorum bi de yaş 33 benim biraz gecikmeli oldu belki de ondan çok zorlu geçiyor
sarya21 Ben 36 yaşındayım oğlum 2,5 yaşında evet yaş itibari ile toplumda gecikmişsin diyebilirler ama bence günümüzde doğum yaşı büyüdü tahamül sınırlarımızı genişletmeliyiz ve sabırlı olmalıyız sanırım
Irmakveannesi sarya21 o konuda haklısın başkalarının düşünceleri çok önemli değil ama genç hamisler sanki benden daha iyi durumda gibi geliyor daha hareketliler daha rahatlar benim kıpırdayacak mecalim.yok iki adım atsam nefes nefese kalıyorum ondan aklıma hep yaşım geliyor 😂😂😂😂
sarya21 Irmakveannesi aynen benimde nefesim kesiliyor ve çarpıntım oluyor ilk gebeliğimde de çarpıntım çoktu kalp dr na da gittik ama gebelikten dedi vala ben kendimi hiç 36 hissetmediğim için aklıma gelmiyor 😂😂😂🤗
seyydac Irmakveannesi ben 26 yaşındayım tansiyon düşüklüğü ve çarpıntı sorunu yaşadım hamurişi tamamen kestik bide az ve sık yemeye başladım faydası oldu baya. 20. haftadan sonra kemik ağrılarım başlamıştı onun için de bir aydır magnezyum kullanıyorum.