Ben negatif eşim pozitif kan gruplu yani kan uyusmazlıgı var ilk gebeliğim 6+3 haftalık hamileyim lekelenmem olduğu için 5. Haftada progesteron hap kullanmaya başlamıştım lekelenmem geçince doktorum çarsamba günü hersey çok normal çok güzel ilerliyor hapı bırakabılırsın tekrar lekelenmen olursa yine başla demişti ben carsamba günü habı kullanmadım Perşembe gecesi çok kanamam oldu hemen acile gittik kesede ve bebekte bi sıkıntının olmadığını söyledi acil doktoru hapı kullan hemen dedi fakat kanamam cuma sabah da oldu hemen kendi doktoruma gittim gebelik kesesine Komsu bi kanama alanı oluşmuş dedi hemen serum taktı progesteron iğnesi yaptı bu iğneyi 7 gün yaptıracaksın dedi kanamam biraz devam etti gene sonra kan uyuşmazlığı iğnesi yaptı ve sureklı yatacaksın dedi Pazartesi bakıcaz tekrar dedi kahverengi kanaman olabılır bu alan bosalacak ama kırmızı olursa hemen gel dedi benimde kahverengi şekilde az az devam ediyor kanamam ama ıgnemi hapımı kullanıyorum bu şekilde olup bebegıni sağlıkla kucağına alan var mı çok korkuyorum her lavaboya girdiğimde kanama var mı die düşünmek çok acı bi duygu😭