Seher63 busrabusraaa dikiş atılacağı zaman uyuşturuluyor ve siz zaten o an doğum yapmış bebeğinize kavuşmuşsunuz o anda hissetmiyorsunuz bile ben yaşamadım ama genelde böyle ne kadar araştırdıysam hep bu şekilde dikiş konusu
Seher63 busrabusraaa psikolojinizi bozacak bişey yok böyle hem kendinizi hem de bebişi strese koyarsınız bu günlerin tadını çıkarın ve akışına bırakın😊
matrushka Fidan3594 Ben de anlamadım ya 2 saniye sürmeden oldu bitti. Vajina girişi içe doğru esniyor olabilir sert davrandı çünkü.
Mila4 Nazrin97 Doğum anı geldimi zeyna oluyorsun merak etme.doğurmak en kolayı zor olan en son sık sancıları çekmek,ama herkesin acı eşigi bir değil.Mesela benim doğumlarım zor oluyor,ama belki senin kolay olacak..
Fatos38 Nazrin97 canim tabiki sanci en zoru hic bir seye benzemiyor ama emin ol bebegin cikmasi daha kolay
Emosrose Ozlmmoz merhaba cnm devlete bilmiyorum ama özelde dogum+epiduralada ücret ödüyorsun sanada hayırlı dogumlar olsun kac haftalıksın😘
244fe Nazrin97 sanci zor saatlerce sürüyor artarak dogum ani 15 dk filan olsa o kadar agridan sonra bitsinde kurtulayim diyosun zaten👶yüzünü görmenle sancida bitiyo
Emosrose busrabusraaa o anın heycanıyla ve uyusturdukları için pek hissetmiyorsun ama sonrasında dikkat etmen gerekiyor sağlikla kucagına almayı nasip etsin hayırlı doğumlar😘
Zlnklc Mrb normal dogum yaptım Sancı daha zor .. O sancıyı cektikten sonra doğumun nasil olup bittiğini anlamiyorsun bile .benimde şöyle bir korkum vardi dogumdan degilde atılacak dikişlerden korkuyordum onu bile hissettmiyorsun
tatlicianne busrabusraaa valla uyuşturuyorlar ama dikiş daha zordu. 🙁 ama Doğumdan korkmayın sancıdan bişey hissedilmiyor😊 hayırlı doğumlar 🙏🏻
Deletedmom411 Ikisi de değil, dikiş en zoru 😁 bide parca kalmaması için yapılan içini temizlerlerken zor