Emosrose Nazrin97 ikisininde ayrı zorlukları var ama bana sorarsan sancı cünkü benim agrı eşiğim düşük ondan sanırm ayrıca her bünyedede farklılık gösterebilir
Angel2 Nazrin97 dogum yapmakta birsey yokki onemli.olan o sanciyi cekip açilman olsun acilmadan sonra dogum kolay
Mgtl Nazrin97 bence de sancı. Yalancı sancı bile beni kötü ettiyse 🙄 ama iş ki acilmakta sonrası zaten kolay
Nazrin97 Emosrose bu gun vajinal muayine etdiler.39 haftalik hamileyim.acilisim yok ama elin soktu,cok ama coook agridi.doktorum soyledi dogururken bh kadar agrimiyacak.dogrumu soyluyor yoksa benj kandiriyor bilemiyoruum
Slmmrb Nazrin97 ben de şok oldum bgn çatı muayenesinde. Ama gıkımı çıkarmadım. Muayenede hiç sesın çıkmadı sen kolay doğurursun dedi. Ama bu kdr derin bi muayene oldugunu bilmiyordum açıkcası
Emosrose Nazrin97 acılma varmı diye bakmıs doktor sanırm o biras rahatsız ediyor insanı dogum anı cocuk birden cıkıyor zaten sancı daha zor ondada istersen epidural veriyor bi nebze rahatlatıyor allahım saglıkla kucagana almayı nadip etsin insallah hiç korkma allah kolaylıgını veriyor😘
matrushka Slmmrb Ben de o muayenede baya şaşkınlık yaşadım çünkü doktor baya derine soktu elini ama işim tuhafı acı hissetmedim.
Ozlmmoz Emosrose merhaba canım bu epidural devlet hastanesinde de veriliyormu Allah izin verirse bende ilk bebeğime doğum yapicam merak ettim 😊
Degisken Ben ikinci bebek tedavisinde o kadar vajinal muayenene oldum ki bende ne çekinme kaldı ne acı.🤦♀️😂İlkinde ben sancı çekmeden sezaryen e alındım. Keşke normali deneme şansım olsaydı..
Gzdpyrz Kesinlille sanciii..belli bi acilma olumca doguma aliniyosun ve 20dakika icinde dogum yapiyosun is sancida 1
matrushka Fidan3594 Ben de anlamadım ya 2 saniye sürmeden oldu bitti. Vajina girişi içe doğru esniyor olabilir sert davrandı çünkü.
busrabusraaa Ozlmmoz bende bunu merak ediyorum ama bence sadece özelde öyledir ya yinede bilen varsa cevaplarmı
Emosrose Ozlmmoz merhaba cnm devlete bilmiyorum ama özelde dogum+epiduralada ücret ödüyorsun sanada hayırlı dogumlar olsun kac haftalıksın😘
busrabusraaa Doğum anında ağrı olmuyormu bebeğin cıkış anı anneyi acıtmıyor mu ya Doğumum yakında korkuyorum 🙏
tatlicianne Sancı çekmek o kadar zor ki nasıl Doğum olduğunu kesini falan anlamıyorsunuz , bebek doğduğu an herşey bitiyor rahatlama geliyor. taa ki dikişler başlayana kadar o daha da zor 🙈
busrabusraaa tatlicianne dikiş hissediliyormu korkudan kalpten gidicem varya 😭 38 haftalığım birşey de kalmadı psikoljım yerlerde
Seher63 busrabusraaa dikiş atılacağı zaman uyuşturuluyor ve siz zaten o an doğum yapmış bebeğinize kavuşmuşsunuz o anda hissetmiyorsunuz bile ben yaşamadım ama genelde böyle ne kadar araştırdıysam hep bu şekilde dikiş konusu
Seher63 busrabusraaa psikolojinizi bozacak bişey yok böyle hem kendinizi hem de bebişi strese koyarsınız bu günlerin tadını çıkarın ve akışına bırakın😊