Nagihankilic gittim cnm doktor bakti hersey gayet iyi dedi bi sikintin yok dedi bn de 41 de vereceğiniz suniyi bu hafta verin dddim bu hafta onermiyrm dedi ama yine istersen suni verebilirim dedi ama suniyi verdikten sonra dogum baslamazsa mecbur sezeryane alirim dedi sezaryeni kabul edoyrsan yarin gel suniyi vereyim dedi ama önce bi ebenin yanina cik dedi baksin muayene etsin doguma uygun musun çatı durumun ne diye neyese gittim ebe bakti felan hic acilman yok dedi dogurmak istiyrsan bu hafta seni biraz zorlim açılman olsun doğumun bu hafta baslasn dedi tamam dedim baya zorladi felan karnim belim kasiklarim felan çok agridi ebe açıklık yaparken sonra 1 parmak acikligin var doktora soyle dedi indim doktora soyledm yine ayni sekilde eger normal bi skilde dogmazsa sezeryani kabul ediyrsan gel dedi bn gitmedm aksam kanamam oldugu icin gittim oda ebe aciklik icin zorladigi icin oldu gittik ebe tekrar bakti ve dedi ki suanda 1.5 olmus eger boyle devam ederse en geç cumaya kadar dogumun olur dedi bnde sizce suni icin gelmeli miyim dedim eger istersen hizlansin dersen gel dedi yok cumaya kadar bekliym dersen bekleyebiliriz dedi annem de beklememi soyledi sancim var kanamam kesildi ama sanci doğum sancisi mi degil mi bilmiyrm ara ara giriyr sanci duznli degil fakat sancilar uzun suruyr insallah cumaya kadar doğum olur duan edin lutfen