MrsCakmaktas Nagihankilic ben yarin suni sancinin tadina bakcm 🤣🤣 olmadi hanimefrndiyi sezeryanla disari davet edcz ama hala direniyorum az once ananas yedim hurma squat pilates yuruyus Allah ne verdiyse🤣🤣🤣 Allah yardimcimiz olsun hayirla kucagimiza alalm
Serenty MrsCakmaktas hiç sancin acilman yokken mı alcan suni.bem cesaret edemiyorum.yarin bende Sezeryan olcam
SadiyeEkinci MrsCakmaktas bende yarın suni sancı alacam kac saat sürecek diye dusunmekten uykularım kactı kac gundur
MrsCakmaktas Serenty ama benm bebek kanala inmis bayagi asagida ondan denemek istedi doktorum suni sanci tutar yuksek ihtimal dedi😍 amaann aklimda kalmasin ya onunda tadina bakalm bakalm olmadi sezeryanla alcz minnosu napalm kendi karar versin artik😊
Serenty MrsCakmaktas him bende hiç belirti yok.doktor suni istersen veririm ama çok zor olur sana dedi.gozum yemiyor benim
MrsCakmaktas Serenty benmde kanalda olmasa belki denemezdm ama kanalda olmasi cesaret verdi. Sezeryani nasil olacaksnz? Epidural spinal genel?
MrsCakmaktas Serenty benmde sezeryan olur rsa bende spninal dusunuyorum insaallahh😍 hayirla alalim kucagimiza insaallahhh
MrsCakmaktas SadiyeEkinci yani dusunncede aslnda.onune gecemiyoruz yasayip gorcz bakalm bende merak ediyorum endise de var tabi insaallah hersey cok guzel ve hizli ilerler saglikla kucagimiza aliriz bebelerimizi❤
MrsCakmaktas Nagihankilic aminnnn allah razi olsun❤ yazarim insaallahhh🖐 guzel bir dogum hikayesiyle geri donmeyi de nasip etsin Rabbim😍
Minikmucizemmmmmmmmmmm Nagihankilic bizimki kanala girmis doktor oyle deddi bugün sabahtan beri surekli sancim var ama dayanilmiycak gibi olmadığı icin gitmedim yarin kontrolümüz var bakalim ne diycek
Minikmucizemmmmmmmmmmm Nagihankilic bizimki kanala girmis doktor oyle deddi bugün sabahtan beri surekli sancim var ama dayanilmiycak gibi olmadığı icin gitmedim yarin kontrolümüz var bakalim ne diycek
Nagihankilic Minikmucizemmmmmmmmmmm sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah suni sancı vs gerek kalmaz
Nagihankilic Serenty dene dene sonra bana dua et ☺️ ama duş tamamen alma diz kapaklarından aşağı kollarını da dirseklerine kadar soğuk su yap her duş sonrası ben şok olarak yaparım
Zynpmrv Bende yarın suni sancı alıcam ama dusunmemeye calısıyorum Allah yardımcımız olsun ıns saglıkla kucagımıza alırız 😊