NukleerBaslikliKiz Bahar4516 Cnm benim de iki aşıda da aşıdan sonraki iki gün hareketleri azaldı ama üçüncü gün düzeldi bi sorun olmuyo tetanoz zaten mutlaka yapılması gereken bi aşı ve bi sorun olmuyo korkma 😀
Bahar4516 Esraguvennn o gunlerı gprebılırım ınsallah basından berı ıdrar yolu enfeksıyonuyla ugrasym oda benı korkutuyo cnm :(
Esraguvennn Bahar4516 doktorun tek kullanımlık doz olan ilaçtan falan verdi mi bende çok uğraştım allaha şükür 13 günüm kaldı geçti tekrarlamadı
Bahar4516 Esraguvennn ohoo kac kere kullandım bıtmedı ıkı kutu antıbıyotık ıctım yenı uc gun once kestım antıbıyotıgıde o toz hıc bı ıae yaramıyo cnm bnm ıshal yaptı maf ettı hatta
Esraguvennn Bahar4516 aaa o zaman bol bol suyla idare ediceksin canım enfeksiyon biraz tehlikeli bazen normal doğumu sezeryana ceviriyorlar çünkü
Esraorhan Bahar4516 bende 22. Haftada tetanoz aşısı oldum, günde 1 e düşmüştü hareketi 2 güne normale döndü endişelenme derim, pazartesiyi bekle istersen
Bahar4516 Esraguvennn gunde 3lıtre ıcıyom antıbıyotıkte fayda etmedı cnm pazartesı kultur vercm gene neden se bıtmıyo
Selalee22 Bahar4516 sormadm hic doktoruma ama bazi doktorlar gerekli bazi doktorlar gereksiz goruyor yapinca cocuk biraz hareketsz kaliyor bilmiyorum artik