_betul_ Fakarsu kuzum etmicem sanırım zaten bir hafta var ve gün aşırı değerlendiriyoruz. Rabbim nasip ederse olur. Devam edip göremeyince çok kafama takıyorum malesef elimde olmadan
_betul_ Nasippp birgün öncesi ve bir gün sonrası olarak gün aşırı değerlendirdik kuzum hayırlısı Allahtan
Fakarsu _betul_ bence devam et adete yakın da olabilir yumurtlama sen devam et bence videolarını izle instagram dan Ebru ablanın canım olacak inşallah
Gkc2144 Fakarsu can Fakarsu canımım ben anlıyorum yumurtlama yok devam et testlere iki çizgi aynı olması gerek yada t çizgisi c çizgisin den daha koyu olması gerek
Ladyssss Fakarsu canım bir şey dicem de sen sanki Bu görselde ki testlerden önce yumurtlamışsın sonrasında da silikleşerek devam etmiş
Fakarsu _betul_ olsun sen yine devam et dediğim gibi Ebru ablanın instagram sayfasına bak orda çok yazan var düzenli oluyor musun
Sbl91nht Arkadaşlar bende yumurtlama zamanındayım dün az ama bugün daha hissedilir sol kasık agrım oldu sizce çatlama olduğu zaman mı agrı oluyor bilgi verirmisiniz