Mervenur_kcbs Kar_tanesi benimkide apple ımg yükle yaz googleye ordan giriş yap resmî yükle oraya sonra kopyala yapıştır biraz karışık zor
Kar_tanesi https://imgyukle.com/i/nfAaJU herhalde bu defa oldu☺️ 5+2 haftalik ultrason goruntusu. Insallah haftaya 6+2 olunca carsamba yine randevum var bakalim bebegimi gorebilirim insallah bende..
Nrsna Kar_tanesi Benimde dün 5+2ydi keseyi gördük şükür ama bebek için haftaya gelin dedi doktorum. İnşallah görebiliriz dua edin 🙏🏻
Kar_tanesi Mervenur_kcbs aminn Insallah Rabbim hepimize saglikli hamilelik ve saglikli evlat kucagimiza almayi nasip etsin..🤲
[silindi] Mervenur_kcbs kız ben milletin bebesinin resmini paylaştım valaha nasil yaptim bilmiyorum 😂
Duyguaydin81 Elifaydogan06 canım benim 15 haftalıkken bebeğim 11 cm di 5-6 haftalıkken 9 cm olması çok zor bence
[silindi] Yanlış resim paylaştım o bana ait degil benimki 8 haftalık nereye girdim ne yaptiysam bilmiyorum kimin bebegi o 😂
[silindi] Elifaydogan06 kız ben ne yaptım bilmiyorum oraya girdim buraya girdim milletin bebesinin resmini paylaştım ya😂☺️
Mervenur_kcbs [silindi] instagramdan atsana bana instagramın varsa ben de sana atayım ordan merak ettim artık 😂