[silindi] Elifaydogan06 tabiki de söylerdi bebek küçük daha simdi sana atamadım ama geçen haftanın resmi var elimde 7 haftalık küçücük bebek kalbi atıyor ama küçük ne eli var ne ayağı düşün yani 😂
Mervenur_kcbs Elifaydogan06 uyuya kalmışım ya 😂denerken ya instagramın varmı canım ordan atayım istersen çok merak ettiysen
[silindi] Elifaydogan06 kız ben ne yaptım bilmiyorum oraya girdim buraya girdim milletin bebesinin resmini paylaştım ya😂☺️
Denizss Ozge_g evet benimkinede aynısını söyledi haftaya kalp atışları duyulmazsa sağlıksız gebeliktir dedi
Ozge_g Denizss peki neye dayanarak onu söyledi sizi başka açıklama yaptımı, bana hiçbirşey demedi. Halbuki 9.haftada bile kalp atısı duyan varmıs
Miniginannesiiii1111 Elifaydogan06 bebek yok daha canım kesede olsaydı crl yazardı o bebeğin boyu oluyor
Kar_tanesi Slm bende ultrason resmini atmak istiyorum ama bir turlu beceremedim🤷🏻♀️Acaba appten giris yaptigim icinmi olmuyor?
Zaf35 Kar_tanesi yorum yazdığın kısımın altında 2 tane 3 kısa çizgi var onun solunda manzaraya benzer bi resim işareti var oraya tıklayarak galeriden seçebilirsin canım pazartesi görebilirsek inşAllah ben de ekleyeceğim
Mervenur_kcbs Kar_tanesi benimkide apple ımg yükle yaz googleye ordan giriş yap resmî yükle oraya sonra kopyala yapıştır biraz karışık zor