• Şeker yüklemesi

Dilekka doktorum bana yapmayacak . Zayıf biri olduğum için gerek görmedi . Tahlilim temiz çıktı zaten . Kilolu kişilere yapıyoruz daha cok Dedi . Aslında kilolu da degılsın . Keşke yaptırmasaydın

Ben yaptırmadım .. sağlık ocağın da açlık ve tokluk kanı verdim bu sayede şekerim ne derece yüksek öğrendiğim den yüklemeye gerek kalmadı ..

Benim doktorum istemedi yaptır deseydi yaptıracaktım o ne derse o tabikide.ama gerek duymadı benim için değerlerim gayet güzelmiş

Ben yaptırmayı düşünmüyorum .Annelerimiz yada büyğklerimizin zamanında yokmus dememki bişi olmamış.San iki arkadaşımdada sorun kaldı ikiside hamilelikten sonra seker yüklemesi nedeni ile sağlık sorunu yaşamakta .bebege bişi olmasada kendimizide düşünmeliyiz. Hasta bir anne bebege ne kdar verimli olabilir

Busranagme doktorum deyince yaptırdım ama pişman oldum sonrada açlık tokluk şekerime baktı normal çıktı tabi yine kafamda soru işareti kaldı 🙄

Gizem25 herkese yapılmamalı aielende şeker varsa gebelik öncesi gebelik açlık ve tokluk şekerinebakıldığında değerler yüksekse yapılmalı öteki türlü aynı açıklamayla her önüne gelene standart şeker yüklemesi yapan hastaneler bunu sadece kar amacı güderek yapıyor kafamdan uydurmuyorum profesörler de bunu savunuyor

Benim annemde ve babamda yakın akrabalarım da o kadar çok şeker hastası var ki o yüzden doktoruma ben sordum yapıcakmıyız diye olmayan sekerını var etmeye hıc gerek yok dedi zaten riskli bir durum ailede olması dedi. yapmamı önermedi o yüzden yaptırmadık. Şeker takibi yapıyoruz sürekli.