• Gebelik
  • Bebeğin 1 hafta geriden gelmesi normal mi?

Normalde haftası ile uyumlu giden bir gebeliğim vardı ama bütün başka bir doktora gitmek zorunda kaldım hafif kahverengi akıntım olduğu için. Normalde 9+1 günüm ama bebek 8 haftada gözüktü doktor normal dedi ama moralim çok bozuldu. Ultrason cihazı Farklı diye olabilir mi?

Dafdaff bebeğim 10 gün geriden geliyordu doktor 2 haftaya kadar normal demişti zamanla toparladı su an haftasıyla uyumlu çok şükür

Benim de 1 hafta geriden geliyor, normal dedi doktor

Dafdaff başka doktora da görün morelini bozma kanama için ilaç vermesi gerek doktorun inşallah sağlıkla büyür sağlıkla kucağına alırsın bebeğini🙏🏻

Dafdaff 2 haftaya kadar geriden gelmesi normal canım. Hem ilk aylarda ilerden yada geriden gelmesi de normal. Haftalar ilerledikce bebekte haftasiyla uyumlu hale geliyor merak etme 😊

9 gün sonra

Yenianne65 kaçıncı haftada düzeldi haftası yani o bir hafta kaçıncı haftada kapandı arası 😊

Dafdaff merak etmeyin.Benimde bebeyim önceleri 1 hafta geriden geliyordu.Şimdi maşallah haftasını yakaladı.Ama sağolsun hala gelmedi😒son 15 gün

Elif380 ben 10 haftada öyrenmişdim.Gitdiyimde 1 hafta geriydi.
          1 ay sonra tekrar gitdiyimde maşallah 1 hafta öne geçmişti.Geç mayalanmada oluyor.O yüzden endişelenmeyin😊

Hayat benimki başından beri böyle ne zaman düzelir bilmiyorum 🤷‍♀️😔

Elif380 canım valla benim 28 den sonra düzelmeye başladı hiç sıkma canını kafaya taktıkça boşuna stres yapasın