Zeyk Eesraelmas Endiseni anlarım canım benim de ilk bebeğim🙏 o zamanlar aynı duyguları yasadim. Ama korkma bekle 💗
Seedaaff Eesraelmas 5. Haftada keseyi 6. Haftada kalp atışını duymuştum ama kalp atışı çok yavaş ve derinden geliyordu 7. Haftada tekrar gittiğimde bu sefer hızlı ve sesi daha fazlaydı.
Dilankenger Eesraelmas 5. Haftada kese 6. Haftada kalp atışını duydum . ama sekiz dokuz haftaya kadar duyulmayabiliyormuş geç döllenmeden dolayı endişe etmeyin güzel düşünün
Eesraelmas Dilankenger benimki zaten geç yumurtlama geç döllenme 6 haftalık doktor hesabına göre ama daha yolk kesesi bile görünmüyor 😔
Denizss Eesraelmas canım 4+5 te kese 6da yani bugün bebeğimi gördüm haftaya kalp atışlarnı görmeye çağırdı ama yolk kesem büyük oldğu için bebek gelişmeyeblirmiş haftayı beklicem😢
Eesraelmas Denizss hakkında hayırlısı olsun canım Rabbim yormasın 🙏🏻 Bende daha yolk kesesi görünmedi 😔
Ozgee0761 Eesraelmas kacinci haftadasin benm.6ci haftada gozukmedi kalp atisi korkuttular ama normalmis.8 haftaya kdr uzaya biliyormus 8 hafta duymassan bos gebelikdir veya uzgnm