Gamzex Kızlar yarın bat, bugün erken gebelik testi yaptım pozitif. Yaptığım marka predictor early, yanlış pozitif çıkma ihtimali var mı 🙈
Elfcelik Gamzex canım hayırlı olsun öncelikle 🙏👏🏻 Bildiğim kadarıyla pozitif sonuçlarda yanlışlık olmuyor.
Haree Gamzex ben bundan önceki gebelik testi için kullanmıştım ve pozitif görmüştüm adettie 3 gün önceydi sanırım. Hassas bir test hamilelik varsa gösterir.tebrikler😊 Benim de yarın bat ve test normal yapacam inşallah çift çizgi görürüm
Gamzex Elfcelik Teşekkür ederim canım😇 Silik çıktı çizgi yeni daha galiba siliklerde yanlışlık olabiliyormus da kafa karısıklıgımı gidermek istedim hemen umutlanmak istemiyorum🙈
Tuqceee33 Gamzex zannetmiyorum yanlış çıkacağını erken gebelik testi ise adet önce mutlaka çıkıyor gebelik varsa hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin🙏🏻 Rabbim isteyen herkese nasip etsin💕
Zhrnz Gamzex albi markada sorun oldugunu duydum ama.bu.teste duymadim olmasa cikmazdi hayirli olsun kan verip bakin.derim🤗
Gamzex Zhrnz Evet birkaç kişi adetten öncede yanlış verebiliyor sonucu ümitlenme dedi ama daha önce yaptıklarımda hiç çıkmıyordu tekrar alıp yapıcam pztye kadar beklemek zor olacak🙈
Zhrnz Gamzex ben o kadar test yaptim hepsi.negatif cikiyodu adet.oncesi 1 hafta gecikme hep negatif demekki yokmuski cikmamis ama adetime.3 gun kala.evde test vardi nslsa cikmicak yapim dedim ve ikinci cizgi silik cikti suan 34+3 olduk olmazsa cikmazdi olumsuzluga kapilma🤗
duygusm Gamzex Eğer zamanında pozitif çıktıysa pek yanılmıyor diye biliyorum. İnşallah güzel haberler alırsınız 🌸
Gamzex Zhrnz Sağ salim alın kucağınıza inşallah 😍😇 Simdi başka test yaptım ama negatif sayılabilecek kadar belli belirsiz çizgi. Sanırım bu ayda olmadı predictor yanılttı beni . Yada daha yeni olduğu için aksam saatinde çıkmadı sabahkine nazaran😐😥
Tgbanne Zhrnz aynı durumdayım hep negatif cıkıuor , umutsuzluga kapıldım artık test yaparken yine negatif cıkar diyorum
Haree nevaMustafa inşallah canım bugün yapmamak için zor tutuyorum kendimi takvimler bugün regl günün diyor ama yarın sabah yapcam.sen naptın test yaptınmı
Zhrnz Tgbanne o korku hep olur cnm elinde olan bisi degil ama elbet.seninde nasibin vardir tez zamanda hayirli.haber.al insallah 🙌🤗
nevaMustafa Tgbanne sadece sol kasıgım ve belim çok agrıyo genelde karnım agrır ama psikolojik de olabilir hiç şaşmaz benimki yarin sabah yada bu geve olur gibi geliyor yani en kötüsüne alıştırayım ki olırsa sevinirim ama hiç umudum yok yani anladıgın üzerine duygularım karmakarışık 🙈