20anne Kızlar 35+5ddryim ve bebeğim 2300kg doktor karın çevresi 32 ye göre uyumlu dedi 😕 Her hafta artık bakılacakmış.. Eğer bebek kilo almazsa erken doğum dedi 😞😞 Balık yağı fln verdi ama baya üzüldüm bakamamışım bebeğime 😞😞😞
Durusare 20anne bende 31 haftalağım bebek 28 görünüyor karın çevresi böyle giderse 2 hafta sonra alırız dedi😞 her hafta kontrol var
Nse 20anne cnm bu sorunu bu aralar herkezde duyuyorum çoğu hamilede var bende dahil 24 haftalık hamileyim bebek 22 haftalık çıkıyor çokta güzel beslenmeme rağmen bende kaç haftadır sorun ediyorum kendime bişey olursa diye
Nurselin11 20anne bende 35+1 deyim,dün kontrolde karın çevresi iki hafta geride dedi,bundan sonra daha sıkı takip etmemiz gerektiğini söyledi sadece Doğum ile ilgili yorum yapmadı
Ilknur_degrrli1 Durusare izin verme ultrason yaniliypr 400-500 gr her dokyor farkli olcuyor baska doktorada git
20anne Sumeyyee_ o zaman eş bebeği beslemiyormuş o yüzden alıyorlar erken eiama eğer gelişimi normale dönerse sıkıntı yok
msrcmm 35+5’e göre kilosu çok az değil bence 🙄 ben de 35+3’deyim şuan. Üç hafta önce 2000 gr demişti doktor. Hatta tombiş demişti.
20anne msrcmm bana neden öyle dedi baya ürtüm açıkcası 2700 olması lazımmış. Bakalım takviyeler yapıcam haftaya kadar
Ilknur_degrrli1 20anne yaa saka mi bu 32 haftaliken 1700 gr oluyor seninkinin kilosu cok iyi anlqmiorm ben bu doktorları ya saka gibi zayif bir bebek ama saglikli jste kilosu ne alaka 32 ile
Esraguvennn 20anne neden öyle dedi anlamadım son haftalarda bebek haftada 200 250 gr alıyor kilo olarak
cavrosay 20anne canm Allah yardmcin olsun.bende 35+5 haftaligim dun doktora gitmişdim benmde bebeyim 1 hafta önde dedi 2750 kilosu.evet canm bebeyinin kilosu az.ceviz fisdik.süt peynr muz yumurta ye her gun.4 öylede yemek ye canm.inşallah artacak kilosu.
20anne cavrosay inşallah canım çok taktım kafaya hep erken doğsun 38 de fln diyordum şimdi kalsın içimde çok kilo alsın diyorum
Ilknur_degrrli1 cavrosay her bebek kendine özgüdür 3 kilo dogan bebekte sagliklidir 2.500 gr dogan bebekte onemli olan 2500 den az olmamasi dahada vakti var bence alir
20anne Ilknur_degrrli1 doktorda öyle dedi 2800 dede doğsa sağlıklı 3ün üstündedir doğsa sağlıklı daha 1 ayımız var alıcaktır kilo dedi ama bakalımm
mirage_90 Ilknur_degrrli1 son haftalarda gelişim takibi önemli plasenta beslemiyorsa erken alınma durumu olabiliyor üç hafta bi gerilikten bahsediyo arkadaş bir iki haftayı sorun etmiyolar ama üç hafta bir ay sıkıntı doktorlara göre