MuhammetHilalAydn Aysenurtsr ooo masallah masallah canim❤❤ Bnde zayifim 49 kiloyum Bakalim nezaman belli olcak😆😆
feyza123 MuhammetHilalAydn aynen bugün misafirlikte herkes diyor hiç 8 aylık gibi değilsin çok ufak ne güzel ya diyorlar ☺☺☺ hamile kıyafeti gitmesem hiç anlasilmiycak bence daha güzel geç cikmasi
MuhammetHilalAydn Kekmez iste her cesit insan var bazileri sever öyle bazileri de rahatsiz olur😅 Ayy insallah bnde öyle kötü olmaz ya😃😣❤
Lilium MuhammetHilalAydn 24 haftalığız kilo almadığım için karnım çok çıkmadı. Dışardan anlaşılmıyor ben elimle okşarsam anca belli oluyor hatları.
Aysun2834 MuhammetHilalAydn ben ilk öğrendiğimden beri burdayım diyor kendini belli ediyor 😁😁 13. Haftaya girdik özellikle akşamları kendimi doğuma gidicekmişim gibi hissediyorum 😂😂😂😂
Aysun2834 MuhammetHilalAydn sancıda çekmedim açıkçası ama normal dedi doktor bünyeden bünyeye değişiyor vücudun hamileliğe adepte olmaya çalışıyor dedi bende çok takılmadım o yüzden bi ara heralde içerde bir taneden fazla var diye düşünmedim değil 😊😊
PamirMira MuhammetHilalAydn 17 haftalığım ama hamile olduğumu söylemesem anlaşılacak gibi durmuyor sadece hafif göbeği olan kilolu biri gibi duruyorum bu ara da hamileliğe 55.5 kilo ile başladım şimdi 56.5 kilodayım öyle mide bulantısı falan da yaşamadım sadece iştahsızım ve yemek için de zorlamıyorum kendimi sonuçta bebek ihtiyacı olanları benim vücudumdan alıyor nasılsa 🤗
MuhammetHilalAydn PamirMira ooo seninki iyimis ya masallah.. bn cok kötüyüm sabahlari öglenleri migde bulantisindan hic bisey yiyemiyorum bnde hamile kaldigimda 52 kiloydum suan 49 olmusum cok kotü geciyor bnim hamileligim😑😑😑 insallah en kisa zamanda gecer ya dayanamiyorum kokulara 😑😑
Nur55 Bu zamanların değerini bilmelisin kesinlikle 🙂 52 kiloydum hamile kaldığımı öğrendiğimde şuan 61 ve karnım büyüdüğü için yatamıyorum sağıma soluma dönemiyorum 24 haftalığım bu arada 😂