• Gebelik
  • Kızlar ilkdefa açtım cinsiyet postu bilen yorum yağdırsın 🥰

Azracan öyle canım isyan etme . senin sınavında bu yöndeymiş demek ki . ben evlendim şehir dışına yerleştim . burada bir komşumun da senin gibi 10 yılı geçmiş tam olarak kaç yıl olduğunu bilmiyorum ama eşiyle araları bozulmuş çok tedavi olmuş artık eşi hakaretler etmeye başlamış . senin çocuğun olmuyor kısırsın falan gibi bişey söylemiş artık hastaneye gitme masraf yapma olmuyor demiş . eskiden bir ay ücret ödenirmiş sonra bir ay ücretsiz muayene olma hakkın oluyormuş . ücretsiz muayene olma hakkı varken kadın gitmiş . ağlamış doktora son kez geliyorum demiş eşinin kendisine söylediklerini anlatmış . doktor da çok üzülmüş önümüzdeki ay ücretsiz gel bir daha tedaviye başlayalım demiş . ağlaya ağlaya eve gitmiş . o gün çok ağlamış . bir sonraki ay eşini zar zor ikna etmiş hastaneye gidelim bu ay da ücretsiz diye . eşiyle gitmişler muayene olmuş ve bakmış ki hamile inanamamışlar . 3 kez kan almışlar ordaki hastanede pozitif çıkmış . ve tedavisiz ikizleri oldu . Rabbim onun gözyaşlarına merhamet edip evlat nasip etti sonrasında iki çocuğu daha olmuş . bu hikayeden de çok etkilenmiştim

• [silindi]

Azracan benimde 8 haftaya böylemi olucak şimdi benim kuzucum☺️🤰❤️❤️❤️

Dsg İnşAllah hayırlısıyla Buda erkek olur ne güzel 🥰

• Dsg bunu yanıtladı.