Gul6100 Katlanabilir kuvetlerden alin kizlar cok guzel onlar yer tutmuyor . Gideride var kaldir kirli suyu bosalt derdinde yok
Deletedmom138 Elifimde aynen öyle bende herşeyi lüks almaya karşıyım az olsun öz olsun sobalı evlerde leğende yıkanırdım güzel günlerdi. şimdi el bebek gül bebekler
Elifimde Deletedmom138 ayynen öyle biz güzel günler geçirdik insallah bebeklerimiz de bazi seylerin kiymetini bilerek buyurler 🌸🐣
Mervemm Elifimde bizim burda bi gelin kaynanasi demis gel küvet alalim 70 tl mis gelin demiski anne 70 tl yazik 10 tl bi leğen alalim onda yikayalim demis. Kayannasi görsen sagir sultan bile duydu gelinin böyle dediğini. 🤣🤣🤣
Nltka Ponciginannesi_ ben seti aldım 100 liraya indirimdeydi geldi çok beğendim ama daha kullanmadım çok tatlı bir set
ays_c Elifimde eşimin fikride böyle 😂 bebegi banyo yaptırmaktan konuşuyorduk nasıl yapıcaz edicez diye , kovaya batırıp çıkarsak olmaz mı dedi 😄 baya güldük
Nltka Ponciginannesi_ yok benimki şeffaf üstü hayvanlı desenler var içinden kurbağalı termometre ve sabun bezi bide filesi vardı
uykutulumu https://www.hepsiburada.com/baby-bee-banyo-kuvet-seti-3-parca-beyaz-file-hediyeli-p-HBV00000ED2W6?magaza=Hepsiburada ben bundan aldım çok da güzel
Ponciginannesi_ uykutulumu Ben geçen buna bakmıştım her rengi farklı fiyattı. Sen memnun kaldın mı canım