Pearly Ponciginannesi_ babyjem ın banyo setlerıne bakmıstım ben de canım fılesını begenmedım. Ayrıca fıle almaktansa Ben kendı setımı kendım olusturdum. Kovayı pıyasa da daha ucuza ve buyuğe aldım. Masrapa pıyasada daha ucuz.
Nltka Ponciginannesi_ ben seti aldım 100 liraya indirimdeydi geldi çok beğendim ama daha kullanmadım çok tatlı bir set
Elifimde Ponciginannesi_ ne bileyim banyoda tıkış tıkış olck onu alirsam ondan ama biraz buyuyunce de icinde öyle oynar falan ilerde alieim ya 😊
Elifimde Mervemm legenim yok ki aşkım olsa vallahi yıkarım ama genis bi kovam var icinde oturttururum ohhh 😂😂
Mervemm Elifimde bizim burda bi gelin kaynanasi demis gel küvet alalim 70 tl mis gelin demiski anne 70 tl yazik 10 tl bi leğen alalim onda yikayalim demis. Kayannasi görsen sagir sultan bile duydu gelinin böyle dediğini. 🤣🤣🤣
Elifimde Deletedmom138 daha güzeldi hersey simdi cocuklarin herseyi 4 4luk ama mutlu degiller birakalim bazi seyelr eksik kalsin 😊
Deletedmom138 Elifimde aynen öyle bende herşeyi lüks almaya karşıyım az olsun öz olsun sobalı evlerde leğende yıkanırdım güzel günlerdi. şimdi el bebek gül bebekler