FatmaKucuk p_A Unkapanı bi alt geçit bir sürü mağaza var bisiklet, bebek arabası, salıncak, beşik satan. Fiyatlar e bebek, joker gibi mağazalara oranla oldukça uygun oluyor. Biz Bagi bebek arabasını da Korkmaz bebe mağazasından aldık.
Eltezcan [silindi] beneto aldim ben de. Goruntu guzel geldi yorumlar kötü. Henüz kullanmadım ama şimdiki aklım olsa kaliteli oto koltuğu ve baston araba alırdım.
[silindi] Eltezcan görüntü olarak banada çok guzel geldi cogu yorumlarda kotu yazmis ama kullandikca gorucez artik kuzenimde kullanyomus ben cok memnunum dedi o gazla aldim bakalim 😂
BusraDevlet83 Baby Care Titan Trio Travel Sistem Bebek Arabası hakkında bilginiz var mı kızlar? Fiyatı da uygun.
Senemgltkn BusraDevlet83 travel sistemlere bakarken pusetinde arabaya takılıp takılmadığına dikkat ettim. Çoğunun takılmıyor. İlk zamanlarda puseti arabaya takıp gezdirmesi daha kolay olur diye düşünüyorum. Birde yaza denk gelicek sanırım 40ı çıktıktan sonra pek evde oturmayız 😂
Senemgltkn BusraDevlet83 bende haziran sonuna doğru doğum yapacağım yoyko luxury bebek arabası aldım dün geldi ve tek kelimeyle bayıldım. Tekerlekleri çıkabiliyor katlanması çok kolay ve takım şeklinde puseti var portbebe var portbebeyi yatırarak ileriki dönemlerdede kullanabiliyorsunuz. Alt tarafı sepetli. Portbebeyi çıkarıp puseti arabaya takabiliyorsunuz çok kullanışlı ya ben çok beğendim. Ayak koruması için fermuarlı örtüsü var sineklik ve yağmurluk hediye olarak geldi. Ben fıstık yeşili rengini aldım yaza denk gelicek diye. Çok kullanışlı parçaları çok güzel tavsiye ederim gerçekten. Birde alırken büyük tekerlekli olmasına dikkat ettim daha iyi olur dediler. Bunun ön tekerlekleri küçük arka tekerlekleri kocaman. Çift yönlü kullanabiliyorsunuz birde yani tutma kolunu öne arkaya döndürmek yerine puseti veya portbebeyi kendinize çevirip çift yönlü kullanabiliyorsunuz
BusraDevlet83 Senemgltkn Teşekkürler cevap için.🙂 Güle güle kullansın bebeğiniz. Kaça aldınız? Katlanınca büyük oluyor mu? Yani bagaja sığar mi?
Tazeanne0134 Busraisworld https://www.hepsiburada.com/casual-vista-trona-travel-sistem-bebek-arabasi-mor-p-HBV00000F8P0W?magaza=Ayhan%20%C3%87ocuk&wt_gl=cpc.6809.shop.nelk.abo-ssc&gclid=CjwKCAiAzJLzBRAZEiwAmZb0au25ahGjIKhIExSSBRgwI14lhP4uDMW5I1jAFNjjYZK7IbNIe_r59xoC19MQAvD_BwE
Senemgltkn BusraDevlet83 https://www.hepsiburada.com/yoyko-luxury-travel-sistem-bebek-arabasi-3-in-1-yesil-rose-p-HBV00000D2N4B?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.6809.shop.nelk.abo-ssc&gclid=EAIaIQobChMIsf248cCL6AIVxI2yCh1VGgFZEAQYAyABEgKra_D_BwE benim aldığım bundan 1000 tl renk olarakta bu. Eve gelirken kutudan çıkarıp katlayarak getirdik ve bagaja sığdı
BusraDevlet83 Senemgltkn Tamam simdi baktım. 😊Moru çok beğendim ben de. Sepette 999 TL diyor. Umarım ben alana kadar pahalilanmaz. 😀 Okudum özelliklerini, beğendim. Bu fiyata iyi duruyor.
Senemgltkn BusraDevlet83 valla bu fiyata göre çok kullanışlı zaten bunu 2-3 yaşına kadar kullanır sonrasında daha hafif birşeyler alırsınız. Ben baston bebek arabası almayı düşünüyorum. O yüzden öyle 2-3 bin liralık birşey almak çok mantıksız geldi. Bebişiniz kız olacaksa mor çok güzel olur bizimki erkek Farklı olsun dedik yeşil aldık 🥰