Ebru-isil FatmaKucuk rose gold olanından aldm cnm Bn ama daha kullanmadım mayısta doğum.Ama sallantı falan yok sürüşte.İnşallah memnun kalırız ama çok beğendik bagajda da çok az yer kaplamasından ve oturma yerinin üstünde kapanmasından dolayı tercih ettik eşim baya araştırdı.Hatta mamas papas alacaktı ama çok ağır diye ben istemedim hem bebek hem araba ile çok zor olacaktı.Bagi yi aldığım için baston bebek arabasına bile gerek duymam belki çünkü çok Hafif ☺️
FatmaKucuk Ebru-isil Baya baya aynı şeyleri düşünmüşüz 😊 Hafifliğinden ziyade tek elle kapanıyor olması harika, en son mamas papas sola2’yle bagi arasında kalmıştık biz de. Ama mamas papas tek elle kapanmıyodu 🤭 Zaten baya araştırdım bagi easyfold mamas papas’a muadil olarak üretilmiş. Güzel günlerde severek kullanırız inşallah 🧡
Ozge_28 Busraisworld Kraft sharp aldım çok beğendim henüz kullanmadım ama benim aradığım her şey mevcut.Hafif pusetli çift yönlü sepeti geniş puseti oto koltuk da oluyor.sürüşü kolay 4yaşına kadar rahat kullanılır
BusraDevlet83 Bugün e bebeğe gittik eşimle. Jolie bebek arabasını sorduk. Pusetlisi 1900 TL yaklaşık. Renkleri de cansız. Ama sürüşü çok iyi. Tek yön olması kötü bir de. Eleman, nisan yada mayis sonu indirimler oluyor bakin dedi. Valla kafam karisti. Baska nereden bakarım bilmiyorum. Bir de mama sandalyesi lazım..
Yenianneadayi2208 Busraisworld civilim de geçen gün bir kaç bebek arabası baktık eşimle.Farklı markalarads farklı modeller özellikle.Kraftın back çift yönlü modeli vardı.Sürüşü kolay tek başıma olduğumda tek elle açıp kapatabileceğim tarzda bir arabaydı yenidoğanla da uyumlu ve 9 kilo civarında ağırlığı vardı.Ben onu almayı düşünüyorum.Burda herkes farklı seçenekler sunuyor herkesin bebek arabasından beklentisi farklı canım.Bende puset ve oto koltuğu var mesela.O yüzden travel bir bebek arabasına gerek duymadım ki hem kullanımı zor bana kalırsa hemde daha ağır 🤦🏼♀️ Kısacası benlik değil.mağazalara bizzat eşinle git ve dene bence.Ben burda yorumları okudukça daha da karışmıştım ben 😁
Yenianneadayi2208 BusraDevlet83 kraft back çift yönlü 🌸 civilimde var canım bu model mağazada gidip deneyebilirsin.Tek elle kapatabiliyorsun.Bebek kucağında olduğunda ve arabayı kapattığında devrilmiyor da ayakta duruyor.Güzel bir sistem yapmışlar.İndirimdeydi 10 gün önce 960 tlydi.Şu anda 1400 lira.Daha zamanın varsa indirimi takip edebilirsin ☺️ Bende çok para verme taraftarı değilim bebek arabasına ama dandik birşeyde alıp yavrumu içine koymaya gönlüm el vermiyor.Bu bebek arabası yenidoğanl da uyumlu kafa destek yastığı falan var yine yumuşak yanlarda yastıklarında var.Dediğim gibi müsait bir zamanla eşinle git bir bak ☺️
Ipek_ozsyhzry BusraDevlet83 https://imgyukle.com/i/nwY8oR https://imgyukle.com/i/nwYe3c Bende senin gibi düşündüm birebir aynı özellikleri olan bütçemide aşması diye canım hattricbaby BTS-510 travel sistem aldım fiyatıda 1100 tl almıştık ben 2.cocuğumada kullanırım diye ortak renk aldım 😂
Sosyalcianne Babymall şubat indiriminden Pierre cardin trendy plus bebek arabasını aldım travel olmasına rağmen çok hafif ve boyum kısa olsada beni çok zorlamicak bi arabaya benziyo içine çocuk koyup oturttuk öylede sürümü gayet kolaydı
p_A FatmaKucuk güle güle kullanmayi nasip etsin allah canim fatih un kapanin neresine gittiniz bizde besik araba vs alcaz cok duydum bi carsi mi denil di bi sey denildi herkes oraya gidin dedi sizinkinin tam adresi neydi
FatmaKucuk p_A Unkapanı bi alt geçit bir sürü mağaza var bisiklet, bebek arabası, salıncak, beşik satan. Fiyatlar e bebek, joker gibi mağazalara oranla oldukça uygun oluyor. Biz Bagi bebek arabasını da Korkmaz bebe mağazasından aldık.