DenizzZ-89 Ne demek öncelikle yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana helali hoş olsun😌 canım şimdi 35 te çatı muayanesi çok saçma zaten diğer doktorun dediği gibi son günler yada doğum anında bakılmalı ve sürekli alttan muayane bebeği tetikler bu yanlış bir hareket açıkçası 10 cm açıklıkla gelrisen azıcık aşağıdan kesi atarlar ki dedikleri gibi çok darsa sonrasında bebeğini alırsın kucağına kesi çok basit doğumda yaşanan en kolay olay kesi atılması öyle korkulacak vişey değil inan bana kaç doğuma girdim anneler doğum sancısından asla o kesi atıldıgını hissetmiyor dikiş atılmasıda zaten bebişin kucağında oluyor onun mutluluğyla anlamıyorsun uyuşturuyor zaten o yüzden diyeceğim şu son güne kadar bekle normal olacaknış gibi bazı doktorlar kendini riske atmak istemiyor ufacık bir zorlukta hemen şaak sezeryana alalım bu doğru değil bence en son ana kadar beklenmeli nede olsa sezeryan bir ameliyat ya hu bu kadar basitleştirilmemeli 🙌🏻 bazı doktorlarımız bu doğumu kesi atılmasnı o kdr abartıyor ki annelere artık sezeryanı normalleştiriyorlar öyle empoze ediliyor sen son güne kadar bekle canım benim açılman 8 9 10 cme kadar beklerler zaten çok zorlanırsan epidural bile yapablirsin doktoruna kesinlikle normal dogum istedigini söyle son güne kadar normal doğum istiyorum de