Birhemsire_anne merhaba burda olmanız ne büyük şans 🥰 ben de bir konuda fikrinizi almak istiyorum vakit ayırıp cevap yazmışsınız herkese öncelikle teşekkürler 🤲🏻
Bana doktorum 35+4 de çatı muayenesi yaptı çatın çok dar normal Doğum yapamazsın on cm açıklıkla da gelsen çok zor olur sezeryan a döner ya da normalde çok kesin olur dedi düşün karar ver dedi. Bende başka doktora gittim bu haftada bakılmaz çok erken Doğum anında belli olur evet doktorun dediği de olabilir ama Doğum anında karar verilir sancı çekip 5 cm de de kalabilirsin mesela sonra sezeryan olur şimdiden planlı sezeryan olmaz dedi. Kendi doktoruma bu hafta tekrar gittim karar veremediğimi Doğum anında belli olur diyen çok doktorun olduğunu söyledim ebemiz muayene etsin bakalım ne Dicek dedi dogumhanede ebe muayene etti evet çatın dar yanlış anlama boyun da kısa biraz zorlanabilirsin kesi de atılır atılmayan Doğum artık yok gibi eskiden yapmazdık hersey doğaldı, sen çok istiyosun ben anladım kolay da muayene oldun bence bekle son hafta karar verirsin dedi. Kafam o kadar karışık ki dar olup normal Doğum yapan var mı ? Doktor kesi den gözümü o kadar korkuttu ki travma yaşatıyorlar resmen yoksa sancıdan korkmuyorum ben bu süreci doğal yoldan yasamak istiyorum sizin fikriniz nedir ? Çok uzun oldu hakkınızı helal edin nolur🤲🏻🌸