leylisss Busraaytac Bende ayakta fazla kaldigimda oluyor karnimin altinda sertlesme. bazen yatarkende oluyor birden sertlesiyor cok saol ogrenmis oldum. kasilma nasil olur bilmiyordum .doktoruma soylememde fayda var o zman belki ciddi biseydir
Busraaytac leylisss evet benimde o şekilde oluyordu dikkat et kendine doktoruna söyle inşallah zamanında sağlıkla alırsın yavrularını kucağına
Morvi BarBeyzazer canım iki keseyi de birden mi gördün? Kaçıncı haftada gördün? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻
Keremerve 18+5 çift yumurta ikizi Oğluşlarıma hamileyim🤰🏻 Muazzam bir his olsada artık biraz zorlanıyorum. Genetik bizde de abimden sonra ben hiç beklemiyordum oldu çifte mutluluğumuz. İsimleri Affan ve Agah olucak inşallah😊
Alprenela ZeHRAa hangi sehirdesiniz hangi hastaneye gidiyosunuz ne guzle normal doğumu destekle yen bi dr bende dr arıyorum herkes sezaryen diyo
OzlEmrah Zeynep09 5+3 haftalıkken iki kese görmüştük o zaman anlaşılmıştı benimki 6+3 de kalp atışlarını duyduk 😊🙏
OzlEmrah Zeynep09 kalp atışı duydunuz mu tek kese de iki bebek de olabiliyor iki kese olması şart değil. Tek kalp sesi duyulduysa tektir bebeğiniz 🤗