Lil Meryemim hahaha kız çocuğu bebeklikte bile başka galiba ya😂 Benim daha cinsiyetler tam belli değil omdan rahat rahat konuşuyorum 😂🤗
Meryemim Lil Aynen öyle ☺️ Benim bir oğlum var ikizlerde bir kız bir erkek.Kızı tutturabildiğim için çok mutluyum 😂
Lil Ayseanne yaaa Allah bağışlasın hayal ettiğimde benim de gözüme öyle şeyler geliyor ❤️❤️ Minnoşsporlar. Büyük yazmışsın da park yatağın nedir markası modeli merak ettim? İnşallah seninkiler uzun uzun güzelce kullanırlar sağlıkla 🙏
BAHAR25 Merobebe merhaba hamileliginiz nasıl geçiyor bende ikizlere hamileyim ve çok kötüyüm migde bulantisi beni mahvediyor , bide cinsiyetini ne zaman ogrendiniz😊
Merobebe BAHAR25 bende 16. Haftalara kadar Ne yesem çıkardım çok kötüydü hamileliğimin bile farkına varamıyordum. 16. Haftada hissettim ilk hareketlerini ve o günden beri çok güzel geçiyor. 13. Haftada cinsiyetini öğrendik oğlumuzun. Ertesi gün kanamam oldu başka doktora gittik biri kız diğerini göremiyorum demişti. Sonra ki muayenelerde oğlumuz kendini hep gösteriyordu ama kızımız arkası dönüktü. Kızımıza erkek dedi doktorlar ama emin olamıyoruz dediler 22. Haftada ayrıntı ultrasonda kesin emin olduk bi kız bi erkek olduğunu. siz kaçıncı haftadasınız?
Nickimyokkibenim Ayseanne maşallah yaaaa 😍 BAHAR25 benim de ilk etapta mide bulantısı kusma çok zor geçti canım 16 hafta ne yiyebildim ne içebildim beş kilo verdim 16 dan sonra hafifledi ama hala midem sıkıntılı sabahları falan çıkarıyorum yani tam geçmedi ama ilk zamanki zorluğu yok şükür cinsiyetleri de 15. Hafta da öğrenmiştim
ikizlerimveannesi BAHAR25 ilk 15 hafta çok kötü geçti hastanede yattım bir süre 13 kilo verdim sonra rahatladım ama hiç tamamen geçmedi 2.trimester daha rahattı enerjik oldum midem rahatladı sadece sabahları kusmalarım kalmıştı ama 3.ye geçtiğimizden beri enerjim bitti ağırlaştım ağrılar çok zorluyor ve midem kötüm mide koruyucu ve bulantı ilacı kullanıyorum sürekli
Nickimyokkibenim Lil ilk etapta wrap sling alıcam canım ev içinde de kullanırım diye de düşünüyorum dikişlerim iyileşsin inş kuzularda vaktinde gelirse hemen başlıcam alışsınlar diye çünkü tek bebekte bile aç kaldığım zamanları bilirim bunları bağlayıp işlerimi yapmak istiyorum tabii hayaller hayatlara dönmez düşüncelerim inşallah 😄 Wrap slingle ikizler nasıl bağlanır videosunu buldum bende sling gelince kızımın bebekleriyle deneme yapıcam inşallah 😂 https://m.youtube.com/watch?v=j9A8Y1xW2WE
BAHAR25 Nickimyokkibenim ben çok merk ediyorum kiz erkek olsun istyorum ama tabi Rabbim hayrlisi neyse onu nasip eder insallah 😊
Hulya00 adm merhabaa sistemdee sorun var sanırım yazıyorum ama kimse görmüyor yada görünmüyor meysee bende 5+2 hamileyim dün doktoruma gittim ve 2 kese göründü birinde bebişi gördük fakat öbür kesede göremedik o yüzden ikiz bebek teşhisi koymak istemiyorum çok küçük haftaya tekrar bakalım dedi sizce bu sorunu yaşayıp genelde sonuç ne oluyor
Tamam merhaba,ben de buraya bir soru bırakayım ☺️ tüp bebekle kalanlar transferden sonra test gününe neler yaptınız?günlük hayatınıza aynı şekilde mi devam ettiniz?yoksa tuvalet ve yemek harici hep istirahat mi ettiniz?
Nickimyokkibenim Tamam ağır işler yapmadım ama hepte yatmadım canım annem yanımdaydı bir hafta o arada yemek bulaşık gibi ev işiyle de uğraşmadım bir haftadan sonra hepsini yavaş yavaş olduğu kadar yaptım hergün bir bardak havuç suyu içtim bol su ennn önemlisi de rahatlık ve okumayı biliyorsan bol kuran okuyup bol dua 💕 İnşallah sende hayırlı sonuçlar alırsın 🌸
Eehk Merhabalar 😊bende tek yumurta ikizlerine hamileyim 20. Haftamızdayız ogluslarimla 🐣🐣çok fazla yürüyemiyorum karnımın sertleştiğini hissediyorum sizlerde de oluyormu acaba
Sumeyranur İkiz olduklarını kaçıncı haftada öğrendiniz ben 4+2 haftalık hamileyim b-hcg değerlerim yüksek ama daha keseyi görmedik
Hulya00 Sumeyranur ben direk hastaneye gittim idrar testinde ögrendim haftaya kan alacaklar benden ve daha küçük oldugu için de kesin bişey demedi
Hulya00 Sumeyranur kesinlik bişey demiyorum çünkü çok küçük dedi bir kesede bebek var ama diger kesede yok kesin bişey demek istemiyorum haftaya gel tekrar bakalım dedi canım
milayerli cherry6128 benimde ananem ikiz Doğum yapmış ikiz teyzem var Rabbim insallah banada nasip eder 🙈😊
cherry6128 milayerli inşallah canım bana çok büyük sürpriz oldu hayırlısı ile sanada nasip olur inşallah☺️🙏
Zgeee Lil ben ayrı ayrı beşikler aldım travel bebek arabasını tavsiye ederim bende ondan alicam önlü arkali ters dönebilen cok iyi Rabbim hepimizin yardımcısı olsun uykusuz gecelere az kaldı
Pinkyy Ayseanne yaaa maşallah ne güzel,bende 20haftalık tek yumurta ikizlerine hamileyim,park yatak bende istiyorum hangisinden aldınız,yanımda ikisinide aynı yatakta yatırmak istiyorum..
Ayseanne Pinkyy canim baby hope benim beşik ama almadm abimin kızı kullanmıştı yengem bana verdi gayet geniş ikisini 4 5 aya kadar yatirabilirim diye düşünüyorum
Sumeyranur Hulya00 hmm anladım canım benim daha keseme bakılmadı yani bi kere baktı görünmüyo henüz dedi şuanda 4+2 haftalık 10 gün sonra gel bakalım dedi