Nickimyokkibenim Lil bebek arabası sıkıntı gerçekten ama ben baston yanyana alıcam çünkü benim arabam var ve bagaja kendim indirip bindiricem hemen açılıp kapanan ve hafif olması gerekli arabanın benim için senin dediğin araba iyi hoş konforlu ama arabaya yerleştirmek sıkıntı sığdırmak sıkıntı tabii senin nasıl kullanacağın önemli burada canım herkes kendi şartlarına göre almalı. Beşikte büyük olan anne yanlarından bir tane alıcam Yanyana yatırabildiğim kadar yatırıcam ikizleri ilk zaman birbirinden ayırmayın diyorlar eğer çok sıkıntı olursa ilk çocuğumdan kalan sepet beşiğe geçiririm bir tanesini artık
Lil Nickimyokkibenim ben de aynı düşüncedeyim ama bastona ana kucağı geçmeli ikiz modeli var mı ki? Yoksa ilk 6 ay napıcaz? Tek bebekler için chicco lite air mi ne konuşuyorlardı geçen gün burada ondan iki tane mi alsak yapıştırsak diye bile düşündük yani 😂😂
Lil Meryemim jokerde İnanolmaz bir park yatak vardı tam ikizlere göre kocamandı kare şeklinde içinde 4 çocuk bile rahat sığardı ve 800 den 200-300 arası bir şeye düşmüştü. Soo baby miydi markası giraffe diye bir model. Ama bir tek teşhir kalmıştı ve ne internette ne başka mağazalarda kalmamıştı. Ondan sonra başka park yatak beğenmez oldum 😂😂
Meryemim Lil Ben ilk etapta idareten kullanıcağımız bişey almayı düşünüyorum o yüzdrn park yatağa çok takılmıyorum.Kuzeniminde ikizleri var onlar hiç uyumamış park yatakta.sallanarak uyuyolardı 😬 İnşallah bizimkiler uslu olurlar sallamaya gerek kalmaz :)
Nickimyokkibenim Lil galiba maxi cosi nin ikiz baston bir modelinde öyle bir özellik vardı canım inşallah markayı yanlış hatırlamıyorumdur ama ben ihtiyaç duymuyorum çünkü doğumum kışa denk geliyor o yüzden dışarı bahara kadar çıkamayız o zamanda baya büyümüş olacaklar pusetsiz direk arabaya oturabilirler diye düşünüyorum zaten bastonda da tam yatan model alıcam puset ayrıca aldım ama ilk aydan sonra arabaya bağlayıp hiç çıkarmayı bile düşünmüyorum. Baby sling alıcam ikiz bebekleri bağlama teknikleri var inşallah becerebilirsem ve benim minikler de içinde dururlarsa dışarı ilk aylarda arabaya kadar slingle taşırım diye düşünüyorum çünkü bir de dört yaşında bir kızım daha var çanta üç çocuk derken başka türlü tek çıkamam arabaya kadar bile ☺️
Lil Meryemim ya çok komik oluyor bu ikizler 😂😂 bakalım bizleri neler bekliyor🤷🏻♀️ sallanarak derken elektrikli ana kucağımda falan mı yoksa ayakta sallamak değil di mi sığmazlar çünkü bence 😂😂😂
Lil Nickimyokkibenim hahaha aynı şeyi düşünüyordum benim arabaya ulaşmak için 10 basamak merdiven inmem lazım. O slinglerin yurtdışında ikiz bebekler için olanını bulmuştum https://www.instagram.com/p/BmanPaxHysn/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1m6l6mr6xoyiy https://www.instagram.com/p/BjtWqdoAlSz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1kyy9zvk723iq ama elbette ki yurdumda asla bulamadım. bulursam sana da yazıcam 👍🏽
Pinkyy Yalcin 7.hafta bitimi 8.hafta başı gibi hatırlıyorum,Hatta kalp atışını ilk duymaya gittiğimizde öğrenmiştik
Meryemim Feridemre Ben yaptırmadım ikizlerde böyle testleri önermiyolar.sonuçların Yanlış çıkma ihtimali yüksek oluyormuş.
Lil Feridemre ben yaptırmadım ikiliyi ama ikizler için sonuç hatalı olabildiğini okumuştum. Detaylı ultrason bizim tek dostumuz gibi sanki 🤗
ikizlerimveannesi Feridemre biz de yaptırmadık doktorum önermedi sonucun yanlış çıkma ihtimali çok yüksekmiş önemli olan detaylı ultrason demişti onu yaptırdık sadece
cherry6128 Rfrf 30.haftaya giricem 2 gün sonra ellerim ayaklarim agrımaya başladı. Kan hapı vitamin magnezyum kullanıyorum ama agrılar malesef bende gitmiyor. Yurumeye çalısıyım diyorum ama yok olsun az bi zaman kaldı sabrediyorum sonunda ıkı minik beni bekliyor. Sende cok mu agırlastın agrınmı var
Nickimyokkibenim Lil ilk etapta wrap sling alıcam canım ev içinde de kullanırım diye de düşünüyorum dikişlerim iyileşsin inş kuzularda vaktinde gelirse hemen başlıcam alışsınlar diye çünkü tek bebekte bile aç kaldığım zamanları bilirim bunları bağlayıp işlerimi yapmak istiyorum tabii hayaller hayatlara dönmez düşüncelerim inşallah 😄 Wrap slingle ikizler nasıl bağlanır videosunu buldum bende sling gelince kızımın bebekleriyle deneme yapıcam inşallah 😂 https://m.youtube.com/watch?v=j9A8Y1xW2WE
Meryemim Lil Oğlan huysuz olduğu için onu ayağında sallıyodu.Kız da annesi kardeşini sallarken emziğini yastığını alıp annesinin yanına uzanıp uyuyodu.insan üzülüyo yaa 😅
Ayseanne Kizlar bizde kocaman park yatak aldik ikisi birlikte uyuyor çok güzel bi görüntü birbirlerini arada uyandiriyilar ama hemen geri uyuyolar genelde yada biri fazla uykukuysa aglayani takmiyo bile 😊😊bazen sabaha karsi bi bakiyorum birbirine yanasmislar kafa kafaya uyuyorlar allahim izlemek muhteşem bişey ben ayiriyorum onlar birleşiyor çok tatlılar 😅😅
Lil Ayseanne yaaa Allah bağışlasın hayal ettiğimde benim de gözüme öyle şeyler geliyor ❤️❤️ Minnoşsporlar. Büyük yazmışsın da park yatağın nedir markası modeli merak ettim? İnşallah seninkiler uzun uzun güzelce kullanırlar sağlıkla 🙏
Nickimyokkibenim Ayseanne maşallah yaaaa 😍 BAHAR25 benim de ilk etapta mide bulantısı kusma çok zor geçti canım 16 hafta ne yiyebildim ne içebildim beş kilo verdim 16 dan sonra hafifledi ama hala midem sıkıntılı sabahları falan çıkarıyorum yani tam geçmedi ama ilk zamanki zorluğu yok şükür cinsiyetleri de 15. Hafta da öğrenmiştim
Pinkyy Ayseanne yaaa maşallah ne güzel,bende 20haftalık tek yumurta ikizlerine hamileyim,park yatak bende istiyorum hangisinden aldınız,yanımda ikisinide aynı yatakta yatırmak istiyorum..
ikizlerimveannesi Ayseanne o görüntünün hayaliyle yanıp tutuşuyoruz😍 her akşam eşimle hayal kuruyoruz ikiz bebek beklemek zor ama muhteşem bir his☺️
Rfrf cherry6128 azıcık bir iş yapayım ağrılarım oluyor. Ağırlaşıyorum sanki aşağı çekiyorlar beni. 2 yaşında bir oğlum var beni çok yoruyor onunda etkisi olabilir diye düşünüyorum.
Lil Meryemim hahaha kız çocuğu bebeklikte bile başka galiba ya😂 Benim daha cinsiyetler tam belli değil omdan rahat rahat konuşuyorum 😂🤗
1anne2bebek Lil kraft twin yan yana ikiz bebek arabası aldık. Kalitesine göre en uygun fiyatlı olan oydu biraz ağır bir araba ama hepsi aynı ağırlıkta ben çok beğendim sürüşü rahat gibi 3 tekerlekli inşallah memnun kalırız bakalim
Lil 1anne2bebek inşallah memnun kalırsınız ya üç tekerli olması çok mantıklı bizim de ilk gördüğümüz oydu ama internetten bakabildik yalnızca gerçeğini inceleyemedik,çok geniş mi? Bi de anakucağı takılıyor mu ona?
1anne2bebek Lil çok geniş değil benim evimde kapılardan geçiyor. Tavsiye ederim Bence kullanışlı bir araba. Puset takılmıyor diye biliyorum şahsen ben puset almadım zaten bebeklerim kış bebeği olacak gerek görmedim onun yerine evde pratik kullanacağım anne yani beşik ve 2 adet park beşik aldım