Heyecanlarim adm bennnn🙋☝ bir oğlum var, şimdi de ikiz oğullarımi bekliyorum, 33 haftalık olduk, çift yumurta ikizlerim...
OzlEmrah adm Bennnn 23+3 haftalık çift yumurta ikizlerime hamileyim bir kızım bir oğlum olacak inşallah 😍🐣🐣🙏
Dilaam Ezgi2969 merhaba siz ikiz oldugunu kaçıncı haftada öğrendiğiniz acaba tek dedikleri oldu mu daha öncesinden birde beta değeri yaptırdınız mı kacıncı haftada yaptırdınız ve kaçtı acaba🤦🏼♀️Cok sordum🤗
Morvi BarBeyzazer canım iki keseyi de birden mi gördün? Kaçıncı haftada gördün? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻
Mertcanbusekarakaya BarBeyzazer benimde normalde 11+2 ama bizimkiler maşallah biri 11+5 biri 11+6 hızlı büyüyormuş sıpalar 😍🙏🏻
Sultan42 Sultan42 adm adminişim burda 3aylık hamileymişim şimdi ikizlerim 3aylık olucak zaman ne çabuk geçiyor
Elifim Aynen ya bende keşke öyle olsam keseyi gördük kalp atışınıda ama ben ikiz çok istiyorum sağlıklı hayırlı olsunda önemli değil tabi olsa ne güzel olur 🤗🤗
Prenslerimmm Heyecanlarim ikiz hamilelik nasıl canım ya merak etmişimdir ben 26+2 ikiz değil hareketleri çok mu oluyo TEK’e göre
Semagkdmr Heyecanlarim bende ogullarimi bekliyorm 31+3 haftalik hamileyim herhangi bi sikayetiniz var mi benim migdem bulaniyo kalp atislarim hizlandi agrilarim cogaldi
FurkanfatmaBal adm cift yumurta ikiz annesiyim 16 haftalik insallah saglikli sihhatli kucagimiza aliriz evlatlarimizi 😍😍
Ezgi2969 Semas61 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bi erken Doğum tehlikesi atlattık dün çok dikkat et canım
OzlEmrah Rmysnrrr Benim ki genetik hiçbir tedavi olmadım kendi kendine oldu Allah’ın hikmeti 😊🙏 isteyen herkese nasip etsin Rabbim 🙏🤗
Sultan42 OzlEmrah aynen ❣❣😍🙏 aminn rabbim karnımızda iki tane minik olduğunu öğrenmemizi nasip etti inşallah ikisinide sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin büyütmeyi nasip etsin
BKA Bende ikiz annesiyim çift yumurtta ikizlerimi bekliyorum 🙏@adm keşke programı bizlere göre de ayarlasanız 📢