Hanımlar beşiğimiz var ama diğer odalarda kullanmak için şöyle uygun güvenilir bi portatif beşik hamak arayışındayız var mı alan kullanan öneren hiç acaba❤️
Portatif beşik veya hamak öneriniz?🙏🏻🐛
busra-mutluanne1 almadım ama almayı düşünüyorum instagramda umay bebek sayfayı var ordan bakabilirsin bi arkadaşım alıp kullandı çok memnun olduğunu söylemişti
juliet teşekkür ederim hemen bakıyorum ❤️
busra-mutluanne1 ebebekte bugun gördüm hamak beşik arkadasımda da var benzeri kullanıyo uzun zamandır
pyymamm e bebektekileri beğenemedimde hepsiburadadan beğendim ondada güvenilir mi bi türlü karar veremedim ipleri ince gibi devrilir gibi geliyor hep bu hamaklar🙄
busra-mutluanne1 tavana asili salincak tarzinda bi pesik var canm adini tam bilmiyorum onu arastir
Gamzeync ah resim yüklemeyi bilsem size hepsiburadadan 150 tlye bi hamak atcam aöa bakabilmeniz adına yapamadım bi türlü🙄 link atayım bi sn
Ben e bebekten baby plus 6 fonksiyonlu bi ana kucağı aldım. Beşik gibi de oluyor bebek biraz büyüdüğü zaman koltuk şeklini alıyor. Henüz kullanmadım ama kullanışlı olacak gibi hissediyorum 😬😍
busra-mutluanne1 resim yükleyin bi ara bende cok aradım fikir veririz en azından . Bide hepsiburada daha güvenilie diğerlerine göre bence
busra-mutluanne1 bu güzel duruyo ebebekteji böyle süngerli değildi