Lala4e4ka Bende 38 oldum daha hic biwey yok. Bitek uzanip yada oturup kalkinca awagidan kasik kemigimde agri oluyo bide belimde. DOktor hafTaya gel dedi. BAkalim kizim ne zaman gelecek.
cannarz rnya valla banada dr haftaya gel dedi hemşire kendi söyledi ben farkında bile deildim yoksa.eve gelice farkettim ki aşağı inmiş yani nedemek oluo doğum başkıcak mı 🤭🤭🤭
cannarz agirhamis yapma ya çok heycanlı ben bunu düşünmekten uyuyamamda artık az kaldı yani bebişi görmeye 🤲🏻 😱😱😱
cannarz agirhamis rabbim herkeze kolay doğum versin içinde banada 🤲🏻 Ama nekadar beklersem bekliyim o ana hazır deilim düşüncesi bile kalbimi yerinden oynatıyo acaip heycanlıyım çok meraklıyım ewladımı sabırla bekledim çok kısa bi süre sonra kucağıma alacağım Allahım çok güzel bişe ❤❤❤❤
agirhamis cannarz Amin inşaallah bi avazda kurtarsın Rabbim ben sadece belirtileri anlayamazsam diye tedirginim evde de yalnız olunca tedirginlik artıyo
cannarz agirhamis valla gebelik kursuna gittim ben ordaki ebelerde ikinci kez anne olacaklarda hep aynı şeyi söylüo anlamamanız mümkün deil kesinlikle anlaşılıo sakın telaş yapmayın sakin dawranın diyolar
agirhamis cannarz inşaallah kuzum 🙂 baya hassas vucudumun tepkileri sanki heran bişi olcak gibi en ufak bişeyde heh tamam geliyo galiba moduna girdim iyicene🙂
cannarz agirhamis diyorum ya tatlım Allah kolaylık versin bende acaip heycanlı biriyim yaşayıp görecez yoksa bunun cidden sonu yok düşün düşün yaşamadan anlaşılmıcak 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
agirhamis cannarz kesinlikle haklısın bide bişi sorucam bu kasılma sancı olayı nasıl oluyo yani karnın bi yerde sertleşiyo tamam ama bende iki tümsek oluyo anlayamadım
cannarz agirhamis valla benim öle kasılmam olmadı sadece bel ağrısı bide kasık ağrısı çekiyorum arada herkezde farklınoldupu için hiç bi fikrim yok