Ftsctn_20 Zhrnz işte her insanın psikolojisi bir olmuyor ,normalde olsa hakliysam hakkımı sonuna kadar ararım susmam ama o anda aklıma her şey geldi , bebeğime bir şey yaparlar diye öyle korktum ki .
Ftsctn_20 Linasuannesi tabikide her hastane bir değildir ,normalde olsa tepkimizde farklı olur ama doğum psikolojisi ve o an onların bana yasattiklarindan dolayı fazla bir yıpranmışlik vardı o yüzden kendimi tam anlamıyla savunamadim. Taburcu olduktan sonra gereken birime yazılı şikayette bulundum.
Gulbeyazk Ftsctn_20 seni çok iyi anlıyorum devlette ve neredeyse aynı şekilde doğum yapmışız ama sadece evladını düşün şuanda sana ve sütüne ihtiyacı var
1989-- Ftsctn_20 bazen istedigin yonde gelişmiyor o yuzden olan durumda bebegin ve senin saglikli olmana şükür etmek lazim
Ftsctn_20 Greenn74 çok sağol canım İstanbul Marmara üniversitesi eğitim araştırma hastanesinde gerçeklesti doğumum.
Ftsctn_20 Gulsevin işte farklı bir psikoloji oluştu orada, onlar azarlafikva ben nazik bir şekilde derdimi anlatmaya çalıştım . Şu an yaşananları düşününce nasıl sessiz kaldim bende anlamıyorum.
UraSsmom Ftsctn_20 Ah canım nasıl üzüldüm anlatamam Rabbim vicdan versin bu insan müsveddelerine neyse ki bebeğin sağ ve sağlıklı şükürler olsun 🤲🏻
Esincim Ftsctn_20 cok geçmiş olsun hikayenizde tam da kendimi buldum 2. Kızımın Doğumunda anlattığınız herseyi yaşadım ve aradan 10 yıl geçmesine rağmen korkularımı yenemedim suan bebeğim 5 günlük normal Doğum beklerken korkudan sancılarım kesildi aynı şeyleri yaşama korkusundan normal Doğum yapamadım sezeryana girdim Emin’im siz de bir sonraki hamileliğinizde benim yaşadığım korkuları yaşıyacaksınız devlet hastanesinde bilerek mi zulüm yapıyorlar anlamıyorum insan bu kadar vicdansız olamaz tabi istisnaları katmıyorum 😏 3. Doğumumu özelde yaptım yok böyle bi rahatlık ilgi alaka ben rezil olacağıma param rezil oldu canımız sağolsun 🥰
Dilankenger Ftsctn_20 hayırlı olsun . sağlıgınıza bir an önce kavuşursunuz inşallah . ben de geçen devlete acile gittim . hem hijyenik olarak berbat . hem de ilgi alaka sıfır . kadın doğum aciliydi . gelen her hastada sedyedeki tek kullanımlık örtüleri değiştirmeleri gerek . ama değiştirmiyorlar . bana çatala çık dedi tamam dedim soyun bekliyoruz dedi . perdeler açık herkes bakıyor perdeyi kapatmasını ben söyledim . hadi çık dedi . döndüm çatala çıkacaktım tam baktım doğumdan önce nişan gelir ya çok afedersiniz avuç içi kadar akıntı var bana oraya çıkmamı söylüyor . burası kirli nasıl çıkayım dedim . söylene söylene örtü getirdi değiştirmedi üzerine örtü attı . başım dönüyor dedim bana sakın dokunma yatağa dokun dedi . sanki ben virüslüyüm gerizekalı kadın aklıma geldikçe sinirleniyorum . neyse çatala çıktım bana kendini kasma bacakların sakın bana değmesin dedi . ya işini yap hadi dedim sinirlendim en sonunda . kendimi kastım elimde değildi . bacağımı da omzuna geçirdim . bunu yapmazsam içimde kalırdı . 😣 sonra çataldan indim . nstye gittik hanımefendi sadece kendine titiz davranıyor . aynı eldivenle heryere dokunuyor . ben de hemşireyim tik olmuş dikkat ediyorum ne yapıyorlar dikkat ediyorlar mı diye yok etmiyor . alttan muayene ettiği eldivenle nst çekecek bana izin vermedim . saydım bir sürü . sen kendine dokundurmuyorsun titizleniyorsun ama buradaki enfeksiyon kaynağı sensin pis olan sensin dokunma bana dedim . bir daha çok zor durumda kalmadıkça devletin aciline gitmem . memlekette şehir hastanesi var ona gidiyorum çok temiz ama benim bulunduğum şehirde şehir hastanesi yok malesef