Ftsctn_20 BeybininAnasi kesinlikle katılıyorum benim için tam bir kabus oldu , şikayetlerimi eve gider gitmez yapicam.
Maviss35 Ftsctn_20 işte özel hastane ve doktorun önemi Sezeryanda devlet olabilir ama normal dogum daha farklı bir süreç olduğu icin insan güvendiği bi doktor destek olan bi doktor istiyor daha iyi oluyor tam da bu yüzden. Olsun canim bebeğini bian önce kucagina al yeter buda sana tecrübe oldu insallah bidahikine iyi bi doktor iyi bir ebeyle girersin doguma
Ftsctn_20 Maviss35 inşallah canım çok sağol , bundan sonra hastane ve doktor seçiminde çok çok ince bir şekilde düşünüp karar veririm.
Ftsctn_20 010795 ben bir şey söylesem onlar daha sertleşiyor bu seferde insan korkuyor yani o an o psikolojiyle her şey geliyor aklıma , biraz daha tepki versem acaba bebeğime ya da bana bir şey yaparlar mi diye inanın çok kötü bir psikoloji altindaydim
Ftsctn_20 2baby işte benim çevremde devlete gidipte böyle olumsuz bir tecrübe yaşayan yoktu bende o yüzden kötü dusunmemistim ama ne oldu en kötü tecrubeyi kendim tatdim .
1989-- Ftsctn_20 diyorlar ya neden özel iste bu yuzden özel çok üzüldüm sizin adiniza cok gecmis olsun :( kizinizin saglikli olmasi cok guzel sevindirici Allah bir ömür saglikli sihhatli anneli babali buyutmeyi nasip etsin
Ftsctn_20 1989-- Çok sağol ,kesinlikle haklısın ben de özel istemiştim fakat düğün borçlarımızdan dolayı gidememistik . Bu kadar kötü bir sonuçla karşılaşacağımi bilseydim bir şekilde giderdim .
Minoo01 Ftsctn_20 Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip eder inşallah 🙏🏼 Devlet hastaneleri bazen cidden çok kötü oluyor. Ben özelde yaptım o yüzden. Bende de açılma olmadı doktorum çatı darlığımı da bildiği için sezaryene aldı beni.
juliet Ftsctn_20 o ne kadar da özel meraklısısınız ne kadar da sezaryen meraklısınız diyen arkadaşlar umarım okur bunu. Çok geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün umarım sen ve kızın kısa sürede atlatırsınız ❤️
Sakura-chan Ftsctn_20 çok geçmiş olsun canım . Hastaneye giriş saatini ve tarihi ile beraber yazarak cimer e şikayet et
Niddy Ftsctn_20 Rabbim ikinizede sağlıklı uzun ömürler versin canim cok geçmiş olsun. Hangi il ve hastane acaba?
Gulsevin Ftsctn_20 ben olsam hepsine bağırır terslerdim. İyi dayanmışsın valla. Daha çok bağırırdım hatta.
Ftsctn_20 Gulsevin işte farklı bir psikoloji oluştu orada, onlar azarlafikva ben nazik bir şekilde derdimi anlatmaya çalıştım . Şu an yaşananları düşününce nasıl sessiz kaldim bende anlamıyorum.
Yesim_Ikra Ftsctn_20 Kesinlikle Sağlık bakanlığına şikayet edin. Kim onlar yaa...! Terbiyesizler onların aldığı paraları bizden çıkan vergilerle alınıyor. Bide utanmadan ilk sen doğurmuyorsun diyor... Yemin ederim şu an parçalayasım geldi hepsini ...! Senin duygularını az çok anlayabilirim kendimi yerine koyunca. Sen kızının ve kendinin sağlığına bak huzurlu olmaya çalış canım ama onlarında fitil fitil burnundan getir. Zaten şikayet ettiğinde hemen başlıyorlar işleme. Ben kaç kez öyle hadsizleri ettim şikayet. Allah yardımcın olsun bir an önce bebeğini kucağına al inşallah❤️
Linasuannesi Ftsctn_20 çok iyi bildiğimiz devlet hastaneleride var bence bu tamamen o hastaneyle ve çalışanlarla alakalı ve suçun birazıda bunları sessiz kalan bizlerde o hastaneyi yakıp yıkarım şikayet ederim arayın her yeri şikayet edin üstüme çıktılar ne demek ya okadar sinirlendimki çok üzüldüm sizede bu nasıl bir doğum sistemi
Ftsctn_20 Linasuannesi tabikide her hastane bir değildir ,normalde olsa tepkimizde farklı olur ama doğum psikolojisi ve o an onların bana yasattiklarindan dolayı fazla bir yıpranmışlik vardı o yüzden kendimi tam anlamıyla savunamadim. Taburcu olduktan sonra gereken birime yazılı şikayette bulundum.
Zhrnz Ftsctn_20 inan ben yurtdisindayim musluman degiller ama o kadar ilgili ki ebeler hemsireler bu isi yapacaksan vicdanli olmak.zorundasin degilsen bu meslegi secmiceksin ablamada.dogumda bir.suru.sey solemisler devlette tekerlekli.sandelyede dogum yapti ama laf soleyen dr olsun ebe olsun.hepsininde cvbini verdi
Ftsctn_20 Zhrnz işte her insanın psikolojisi bir olmuyor ,normalde olsa hakliysam hakkımı sonuna kadar ararım susmam ama o anda aklıma her şey geldi , bebeğime bir şey yaparlar diye öyle korktum ki .
bskizmir Ftsctn_20 Ay annemle halamda bizleri bu sekilde dogurmus. Ben sasirmistim simdi sizden duyuncada Allahim diyorum ne insanlar var. Boyle vicdansizligi nerelerine soktun da o andaki bir anaya boyle cektiriyorlar. Kiyamam. Cok sukur bebegin saglikliymis Allaha bin sukur yarabbi. Sende insallah daha iyi olcaksin. Ama kuzucum inan var ya yerinde olsaydim iyilesir iyilesmez hemen sikayet filan ediliyorsa ne gerekirse yapardim. Tabi senin sartlarini ne halde oldugunu tam olarak bilmiyorum. Ama ailen destekse her iki tarafta arkandaysa cocuguna ve sana yapilan bu eziyeti sessiz birakma. Baska analar bebekler yasamasin. Rabbim evladini bagislasin. Ikinizde saglikli sihhatli olun en yakin zamanda insallah. Omur boyu mutluluklar diliyorum sizlere.
Ftsctn_20 bskizmir çok sağol Allah razı olsun . Dilekçe yazdik olan her şeyi anlattım sikkayette bulunduk bakalım sonuç bekliyoruz .
1989-- Ftsctn_20 bazen istedigin yonde gelişmiyor o yuzden olan durumda bebegin ve senin saglikli olmana şükür etmek lazim