rzgar65 Darkgod gittim çok şükür doktor normal dedi Telaş yapacak bir durum yok dedi kalp atışlarına bakıldı herşey yolundaymış.çok teşekkür ederim 🙏
rzgar65 Darkgod Beyzanur1995 evet gittim iyi çok şükür. Böyle durumlarda bir çikolata yiyip bir su bardağı su içip sol tarafa uzanmamı önerdi 🙏 alakanız için çok teşekkür ederim
rzgar65 EbruIrmakAhmet evet gittim normal dedi doktor 20 ve 30 kadar böyle olabiliyormuş çok teşekkür ederim düşünceniz için 🙏
rzgar65 Mervemm rzgar65 İnsanın elinde olmuyor bende normalde çok hissediyordum hareketlerini iki gün hareketlerini hissetmeyince aklıma türlü türlü şeyler geldi. biran önce rabbim sağlıkla kucaklarmıza vermeyi nasip etsin temennim 🙏❤️
Mervemm rzgar65 o haftalarda benimde ayni sekil hisetmiyordum canim. Korktum inan bende birseymi oldu diye çünkü depremde olmuştu ozaman malatyada. Ama sonradan dikat ettim ki cok hafif oynuyor.
Mervemm rzgar65 amin canim evet bende baya korkmuştum birde 2 kaybimda vardi aglamistim doktorada gidemedim depremden dolayı heryer doluydu. Sonra yavas yavas hiseetim tatli flan ye sola yat canim dinlen elbet oynar
Tnskmn rzgar65 bana gun de en az 5 defa hareketini hissetmen lazım demişti. Hissetmedigin takdirde çikolata filan ye hafif karnımı salla oksa bekle halla hissediyorsan bekleme cik gel demişti bende şuan 25+2yim
Gnl123 Arden4154 Evet canim endişe etmeye hiç gerek yok.Oluyor öyle.30 lu haftalardaysa yeri daraldığı için haraketleri kısıtlanacak bazen,haraketden çok kasılmalar hiss ediliyor son haftalarda.Can yakıcı oluyor.