1serapguneyli CananAkdag bende kendimi böyle motive ediyorum ama arkadaşım 17 haftalık hamile onun benden daha çok maşAllahı var göbek önden o arkadan gidiyor 😂 onu görünce diyorum ki demek ki benim de bu göbek büyük olacak 😂
1serapguneyli _kizannes5 hayır yauv son 5-6 gündür sabah akşam böyle 😂 gün içinde yiyip içtiğim için geceleri daha büyüyor sabah kalkıyorum geceye göre inmiş ama hala büyük, eklediğim fotoğraf da gündüz çekilmiş bir fotoğraf yani ama işte durum ortada 😂
1serapguneyli CananAkdag tabi ki canım göbek çok büyümüş az büyümüş ne fark eder içerideki tostikler iyi olsunda🙏🏻😍
1serapguneyli YagmrK gibi değil fazla büyük bende farkındayım acaba ben mi böyle düşünüyorum diye burda post açtım işte belki ben gibi olan vardır başkaları diye, kendimi yalnız hissetmiyim diye 😂
Snmdnz 1serapguneyli 16 haftaya gote buyukmus canm ikiz felan degil demi☺☺ bende 28+5 haftaligim anca bukadar var ustelik ikinci gebelik😍😍
1serapguneyli Snmdnz hayır ikiz de değil üstelik ilk gebelik normalde de kiloluyum ama hep kalçam vardı Göbeğim hiç yoktu bu da böyle bir anda çıkınca hem kalça hem göbek Allah versin kapılardan sığamıcam yakında doğuma vinçle falan giderim artık 😂
Snmdnz 1serapguneyli anladm canm demekki bianda cikti icin oyle olmis olabilir canm saglikli olsunlarda☺
YagmrK 1serapguneyli ama kötü değil ki 💕 Şişkinlik de olabilir ara ara bendede oluyor gece uyurken bile dönemiyorum o gün gaz da olabilir birazı yürüyüş yap biraz istersen 😊