1serapguneyli https://i.hizliresim.com/DVUtB0.jpg Kızlar bu cocuk daha 16 haftalık üstelik ilk gebelik normal mi böyle büyümesi Bi anda böyle oldu bu göbüş 😂
Emos23 1serapguneyli Maşallah cidden 16. haftaya göre baya büyümüş ben 38 haftalığım bu kadar yok 😆 Demek ki için darmış öyle derler karın çok büyüdümü 🥰
1serapguneyli Manyakcadl ahahahas teşekkür ederim 🙏🏻 ama daha beş gün önceye kadar böyle değildi bir anda büyüdü bu çocuk bugun sırf giyecek bir şeyler alayım diye çarşıya gittim 3 gündür pantolonların eşofmanlarımın içine sığamıyorum 😂
Manyakcadl 1serapguneyli benim yaklasik 11. Haftadan beri buyuk ve pant larim olmuyordu tayta esortmana gectm hala da oyleym 14’teyiz, sizinki kdr olmasa da bnde fena sayilmam😅😅 o degil de ins catlamayiz 😅😅
1serapguneyli Manyakcadl Allah taytlara zeval vermesin çok rahat oluyorlar bende tayt takılıyorum 🥰🙏🏻😂
1serapguneyli Elizvedeniz bende etraftakilere böyle diyorum gaz o gaz diyorum 😂 Bi anda böyle olması ne bileyim garip geldi gaz mı bebek mi anlayamadım 😂
1serapguneyli Elizvedeniz anaaam 😍 demek ki bir anda büyüyecek seninki 😂 ben 9.aya kadar kendimi düşünemiyorum zaten 😂😂
meliccccc 1serapguneyli 😱😱 yaa iste hamile hamile dedigin masallah😂 hep heves etmisimdir hamile olursam kocaman karnim olsun ben burdayim desin diye🥰 bu benm hayalimdekii karın🤰🤰😂🥰🧿
1serapguneyli meliccccc benimde çok hevesim vardı böyle kocaman olsun dış çekimlerde falan bebek ben burdayım desin 😂 ama 16.haftada ben burdayım diyeceğini bilemedim 😂😂
_kizannes5 1serapguneyli kız ben bile 31+3 oldum daha küçük bak foto atım https://imgyukle.com/i/n9KH8R🤣🤣
BabyYoda 1serapguneyli Yaşasınnnn büyük göbüşlerrrrr 😍😍😍😍 O kadar tatlısın ki bizim gözümüzden kendini görsen ısırmak istersin 😍😍
CananAkdag 1serapguneyli şişkinlik yapmış olabilir bişeyler ben 26 haftalığım göbüşüm seninkini yarısı kadar
1serapguneyli CananAkdag bende kendimi böyle motive ediyorum ama arkadaşım 17 haftalık hamile onun benden daha çok maşAllahı var göbek önden o arkadan gidiyor 😂 onu görünce diyorum ki demek ki benim de bu göbek büyük olacak 😂