Eylulm_4820 Dilekerdmr benim iç karnım dar olduğu için hemen çıktı canım herkesin vücut yapısı boyu kilosu farklı ama büyüklerimize göre onların dedikleri doğru her hamile de aynısı olacak sanki 🙄
Eylulm_4820 Yaman öyle kuzum önemli olan bebeklerimizin sağlığı sağlıkla gelsinler dünyaya. Hani bunu diyen bile yok anca yorum yapıyorlar ☺️
Yaman Eylulm_4820 evet cnm olsun hamilelikte hepsi olcak banada diyorlar kilo alcan o olcak bu olcak diyorlar bnde diyom hamileyim olcak tabi diyorum 🙂
Ozlmece22122 Eylulm_4820 iki kızımı da top gibi taşıdım etrafta çok bilmiş insan dolu takma kimseyi bana da öyle diyorlardı
Eylulm_4820 Ozlmece22122 Allah bağışlasın canım benim. Takıyordum benimle aynı durumu yaşayan çok kişi varmış içim rahatladı sağolun☺️
Eylulm_4820 Betulbekil erkektede kız mı diyorlar bu insanlar şaşırmış valla insan Allah sağlıkla kucağına aldırsın der
NurseB Eylulm_4820 karın şekli sizin vücut yapınıza bağlıdır bebekle uzaktan yakından alakası yoktur :)
Eylulm_4820 NurseB bebeğimi kucağıma alınca anlatcam kuzum şimdi susuyorum cevap veremiyorum kızım cevap verecek inşallah ☺️
Eylulm_4820 Yaman öyle kuzum hamileyiz yani kiloda alcaz şişcezde çatlıycazda herşey bebeklerimiz için onlar sağlıklı olsunlarda 🥰
Tstnptt Eylulm_4820 hiçç takılmaa cnm küçük değil bide kaç kere gitmişsindir doktora şimdiye kadar bebeğin de hissediyor ne kendine ne bebişini üzmee bnce canımm
YagmrK Eylulm_4820 benim ikiz ikiside kız ama bildiğin erkek bebek karnı 🙈😂 kız bebekler yanlara yayvan olur derler ama alakası yok bence
kelebegim123 Eylulm_4820 hee bak onunla ilgilide birşey söyleyeyim dediğin gibi kız annenin güzelliğini alır erkek güzelleştirirmiş yalann 🙄 benim oğlum annesinin yüzünü sivilce yaptı mesela 🤷🏻♀️😂 hepsi batıl inanç gibi birşey canım bunlara takılma 🤗