kelebegim123 Twinksmom yaaa ikiz bebekk annesi olmak çok güzell bir duygu olamalı 🥰 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🙏🏻 Bol bol sebze ye çok iyi yapıyorsun bebişlere çok iyi geliyordur 🥰 cinsiyetleri ne 🤗
kelebegim123 Tatlisannedilekk yeşil elma salatalık ye ve miden bulandığında limon kes ve onu kokla bir nebzede olsa rahatlatıyor aklında bulunsun 🤗
kelebegim123 Deletedmom138 yaa güldürdün benii 😂😂 valla benimkide şişko bide o değill hamile olan benim benden çok o aşeriyor o yiyor anlamadım gitti bu işi🤷🏻♀️😂😂
kelebegim123 Laloba kaşar peyniri ve muz bebeğe kilo yapıyor diye okumuştum onlarıda tüket canım sağlıkla gelsin bebişin 🙏🏻🥰🥰
kelebegim123 Snmdnz bilmem ki neden öyle oluyor acaba hamilelikle ilgili mi canım önceden yiyebiliyor muydun
Snmdnz kelebegim123 yok canm oncedende yiyemiyordum ama sadece olarak ekmekle yemesini seviyorum ispanagi☺
198723 kelebegim123 Ben Elazığdayım halama gittiğimde öğrenmiştim bende severim farklı yörelerin yemeklerini herkese afiyet sifa olsun
Nevinnn kelebegim123 menemen açtım.konservelik bide yanına mantı yapicam hazırlardan bugün hazirciyim😀😀
kelebegim123 Nevinnn olsun her akşam uğraşacak değiliz ya dimii hamileyiz biz ama menü yinede süper 😋😁🥰