Miniginannesiiii1111 Ucanfiller 11+4 iyiyiz çok şükür rabbime baş donmesi ve hala göz kararması dışında ha birde doymamak 🙈
Ucanfiller Mehmetaraf masallah rabbim kucağına selametle almayı nasip etsin insallah🙏 Evet ilk heyecanımız bakalım bakalım🥰
Mehmetaraf Allah razı olsun inşallah sana da sağlıklı sihatlı bir bebiş nasip etsin kolay bir süreç ile kavuşman dileğiyle 😊
Ucanfiller Mehmetaraf çok teşekkür ederim kuzum insallah biz daha cinsiyet net öğrenemedik meraklıyız😂
Ucanfiller kelebegim123 benimde yolunda hersey çok şükür güzel bi hamilelik geçiyorum mide bulantım bas dönmem olmuyor çok yiyorum kilolarla başım dertte simdiden ama takmıyorum😂😂😂
Ucanfiller Hasret_arslan selametle insallah kucağına alırsın canım sağlıkla huzurlu kolay bi dogumla🥰
kelebegim123 Ucanfiller takma herşey gelip geçici kilo ne kii verilir yeterki bebişler iyi olsun 🤗 ne güzel mide bulantısı yaşamamışsın benim 6. Haftadan 13. Haftaya kadar devam etti çok şükür şuan rahatım ve yeni yeni kilo almaya başladım bu yüzden 🤦🏻♀️😬😬