Fatime59 Merhaba anneler ve anne adayları iyi geceler öncelikle ya ben 34 haftalık hamileyim evlendikten sonra vajinamda yaralar cıkmaya basladı herpes virusu tesisi konuldu hamileliğimde siğile cevirdi sizlerde de böyle bi sıkıntı yasayan var mı cözüm bulabildiniz mi
GizemK Fatime59 Canim ablam yaşadı bu durumu normal dogum olucakti dogumda sigiller patlar ve bebege gecer diye doktor zorunlu sezaryana aldi 😔 Ne yapsada geçiremedi üzerine düs bence sende
belizdoruk Fatime59 ilgi alanim bendde 5 haftalikke cikti bence dua et hrpes degil sigil oldugu icin herpes bebehe bulasiyormus arastirmistim sigil bulasmiyor dogum sekli o an lezyon varsa degisiyor bence riske atma ilac yakma dondrma onermedi doktorum bend3 kulak cubuguna sirke surup sigillere surup peceteyle kapatiyorum baska sans yok gecmis olsun
Yasdem GizemK Fatime59 Ben gebeliğimin başından beri gidiyorum tahir hocaya bir çok yakınımda gerek ameliyat gerek gebelikte olsun tecrübe ettikleri için tercih ettim mutlaka gidebilme imkanın varsa git ancak kendisi küçükyaşı delta hospitalde görev yapıyor ve. Ssk muayene ücreti 65 tl canm bilgin olsun
Bushra Merhaba canım. Benim de egzamam vardı, 12. Haftada siğil oluştu egzama olan bölgede. 2 hafta sonra kontrolüm var, doktorla henüz konuşmadım. İnşaallah bir an önce geçer
Fatime59 Bushra insallah gecer cok gecmis olsun ama benimki egzama değil virusmüs genital siğile ceviriyomus belki kurtulan vardır bu illetten ya 😂🙄
Fatime59 GizemK hadi ya ben normal doğum istiyodum doktara söylüyorum suan bisey yapamayız doğumda diyo ama hersey normal doğumu gösteriyomus suan dr öyle diyo gerci devlet hastanelerimizin dr ne kadar ilgileniyosa buda öyle üff moralim cok bozuluyo böyle ya tedavisi yok galiba 😔
GizemK Fatime59 kartal Umut hastanesinde tahir tosyalı diye bi doktor var arkadasimi o iyilestirdi ama sen hamissin ilac tedavisi olur mu bilmiyorum bi ona git istersen canim muayne ucreti 125 tl ama aklinda kalmaz
belizdoruk Fatime59 yok canim gecmiyor ama buyumuyor da ben 17 haftaligim su an 12 haftadir beraberiz sigillerle
Fatime59 Eebbrruu canım evlenince yaralar cıktı herpes virusu denildi sanki sıcak su dökülmüs su toplamıs gibi oldu sonra kesildi yazın denize girdim sanki o etki etti durdu cünkü simdide hamilelikte cıktı 34 haftalık hamileyim az kaldı doğuma insallah normal doğuma engel olmaz ya
Eebbrruu Fatime59 dun bn srmustum aslında dktra bu konuyu. Bende de 2016 da ckmati çocuğa da geçer mi dye srdum normal dgum olursa. Eğer dgum zamanında hala varsa sezeryan olunur eğer dgum zmininda yksa normal dgum olabilir dedi.
Eebbrruu Fatime59 seninki hpv gbi bsey mi acaba. Bazen virüs bulasabiliyor o da makatta fln siğil ypyor et ben gbi. Senin tam olarak nerende
Fatime59 Eebbrruu ya suan siğiller var iste doğumada 39 gün kaldı canım devlet hastanesine gidiyorum ben dr sorduğumda suan bisey yapamayız doğumda diyip kestirip atıyor ama muayene ederken hersey normal diyo alttan henüz bakmadı belki catı kontrolune bakınca söyler 🙄