Kızlar alttan muayene olmam gerekiyordu olamadım doktorda ısrar etmedi ama olacakmışım mecbur çok korkuyorum sizler nasıl muayene oldunuz.
ALTTAN MUAYENE KORKUSU😱
Korkulacak gibi değil dün oldum uzun bir çubuk gibi birşey hafif bir şekilde sokuyorlar açılma varmı diye bakılıyor ağrısı vs olmuyor zor bir işlem değil boş yere endişelenmeyin
Mehmetaraf elle muayene ediyordu cubuk yoktu bende ama.
Elle de muayene ediyor çubuktan sonra ama zor bir işlem değildi dün bende ilk defa oldum korktuğum gibi değildi kendini kasmana gerek yok 5dk bile sürmüyor
Bende dün oldum biraz acıyor ama dayanılmayacak gibi değil kendini kasmazsan hemen bitiyor
DuyguVolkan60 daha önce ilişkiye defalarca girdik. Ne kadar acıyabilir öyle düşün 🤗 ve ne kadar sürebilir ki en fazla 30 sn. Ona da dayanamayacaksak☺️ Kendinizi korkutmayın
DuyguVolkan60 cok kolayy sakın korkma rahat ol ve hiçbir sakıncası tehlikesi yok
DuyguVolkan60 kendimi bildim bileli vajinal enfeksiyonum var en azından 5 ayrı doktora 3-5 kez göstermişimdir artık benim için rutin haline geldi 🤣🤣
DuyguVolkan60 bnde korkuyorum dha bakilmadi ama
Benm 2. Hamileligim ama hala alttan muayene korkum var😂😂
Mehmetaraf kaç haftalıkken oluyor peki
Ben şuan 37+5 im dün yapıldı geçen hafta gitmiştim alttan muayene etmeyeceğim şimdi erken haftaya edicem dedi işte 37nin üstündeyken etti
Deletedmom138 akıntıda koku problemin oluyormu canım
Deletedmom137 evet sürekli günlük ped kullanıyorum günde 8-9 kez değişiyorum yoksa koku oluyor
ozgetunak Sağol canım moral için
deletedmom2626 ben yarın 37+0 doktorum bakıcak ilk defa 🥰bakalım
DuyguVolkan60 Hep oluyorum hiçte bir sıkıntısı yok 👍🏻