Meleklerim Amin antibiyotik kullansanda tekrarlama riski yüksek araltr biraz istersen için rahatlasın doğumdan sonra çaresine bakıcaz
ummucan Meleklerim şimdi baktim da bartolin değil gb bu içten gelen bişey itiyoRum gidiyor ama ayağa kalkica ayni yine sanki bacak.arama düşecek gb. bartolin vajina etrafında gb daha cok🙁
ecemsuu ummucan Amin inşallah canım ama Allahımdan umudu kesmedim rabbim bana 3 ay sonra hediye verdi beklemediğim an Allahım bebişlerimizi saglıkla kuçagımza almayı nasip etsin
Bannesi ummucan Bartolin kistiyse eğer hamileliğine bi zararı olmaz. Bendede olmuştu çünkü daha önceki gebeliğimde. Ki sizde şişlik var galiba sadece ağrı acıma yok değilmi?
elyasss ummucan canım asla ihmal etme bi kadın doğuma görün. Anlattığın şey miyom adında bi kadınsal hastalık. Büyüme riski var ama sen içini ferah tut internetten bakıp seninkisiyle alakalı olup olmadığını anlayabilirsin. Ama doktorunu aslaa ihmal etme 👍
ummucan ecemsuu yok normal herşey ama acilde doktor alttan çok bastirinca eliyle hemen ondan snra oldu gb ama genelde normal
ummucan Bannesi umarım bartolindir melegimê zararı olmasn da ama dediğiniz gibiyse buda bartolin kisti gibi
Bannesi ummucan Yüreğini ferah tut. Druna bi görün tabi kesin sonuç için. Ama büyük ihtimalle bartolin kisti gibi. Zaten gerekli açıklamayı drunuz yapar. Bebeğinide sağlıcakla kucağına alırsın inşAllah.🙏
ummucan Gulsenkrc yok canm vajina içinde yanaklardan bağımsız yani sanırım sen yanaklarda oluşup olusmadigini sormak istedin
Gulsenkrc ummucan evet canım çünkü bende de olmuştu o yüzden sordum ben bir kaç kere sıcak su da masaj yaparak geçirdim ama benimki zedelenme ya da tahrişten meydana gelmişti kadınlık zor inşallah seninki de önemli bir şey değildir 😘