Mom67 ülkü hanıma ben gittim canım kesinlikle tavsiye etmiyorum tam bir para manyağı olmuş kadın. Benim kanamam olmuştu tanıdık vasıtasıyla gittim hastanede olucam oraya gelsin demiş tahlil falan yaparız diye gittim durumumu anlattım kanamam olduğunu söyledim elime kartını tutuşturdu ben burada muayene etmiyorum sana buraya gel diyen mi oldu dedi bende tahlil demişsiniz dedim rutin tahlilleri iste dedi oradaki sektere bende bebeğime bakmayacak mısınız dedim bebeğin ölmüş mü aşağıda baksınlar ben burda muayene etmiyorum dedi. Ben tabi o psikolojiyle afalladım bi sapıttım aşağı indim ağlayarak orda iki tane asistan baktı karnıma abartısız 250 gr ultason jeli dökmüşlerdir. bebeğim yaşıyordu denek gibi şuraya tıkla buraya tıkla neyse işleri bitti anlayamadılar tabi ne olduğunu kalkmadan peçete istedim gelirken getirecektin biz burda peçete vermiyoruz diye. Onlar çıktı bende onların eldiven kutusundan eldiven aldım onunla temizledim karnımı. Sonra hülya hanım bana düzceye gidebilirsin istersen dedi bende düzceye gittim Aşkı Ellibeş Kaya muhteşem bir doktor çok bilgili ve naif. Ayrıntılı için gitmedim ama bebeğimin herşeyine baktı sağolsun hemen aydınlattı beni. Detaylı içinde oradaki profesöre randevu aldım 245/250 tl bir ücreti olması lazım yaklaşık bir 20/30 dk sürdü canım.