tugce67-67 Mom67 ben ereğliliyim🤗ama şuan görev icabı istanbuldayız🙈hastanede muayene fiyatı ne kadar şeker yüklemesinde ereğlide olscağımda olmadı orada yaptırırım🙈
Mom67 tugce67-67 Muayene ücreti 50 tl, ama şeker yüklemesi için ayrı ücret alınıyor mu onu bilmiyorum. Ben henüz yaptırmadım. 🤗
Yamansibel Merhaba, ben de kadın doğuma gidiyorum. Doktorumu çok sevdiğim için Leveli düşünmedim hiç. 31+3 haftalığım bende.Nasipse oğlum olacak Allah'ın izniyle 💙🙏
glnihal Yamansibel zonguldakta hangi doktora gidiyorsunuz acaba kadın doğumda? Ben bikaç kez serapp hanıma gittim çok memnun kalmıştım 34+5
glnihal Esila00011 Merhaba ben 11 haftaya kadar sibel hanıma gitmiştim. Tam anlamıyla müthiş bi doktor. Ama 11. Haftadan sonra bartına gidiyorum. Şuan 34+4üm 👶
Esila00011 glnihal sibel hanımı çevremde hiç tavsiye etmediler beğenmemiş gidenler ilk defa siz tavsiye ettiniz ☺️ Şuan 14 haftalığım en başından beri murat beye gidiyorum sanırım murat beylede devam ederim çok doktor değiştirmeyi düşünmüyorum zaten Zonguldak ta seçenek yok malesef 1 tane özel hastane var.
glnihal Esila00011 biz de görevden dolayı bartından buraya yerleştik😀 zonguldağa alışmaya çalışıyoruz 😄