Busraaaomerdmr 37+0 oldum 2900 Gr 1 Nisan diyorlar inşallah öncesinde olur hayırlısı ile bir an önce almak istiyorum kucağıma 😌😊
Dilararas Aysegul33 tabi ki hepsi Farklı oluyordur illa Kİ ama ,adı gibi durmuyor canım yemek yerken bile dolaşarak yiyor çevremde denk geldiklerim de aynı kilo almıyor ,görenler nasıl alsın 5 dk oturmuyor diyorlar bunun adını Sakin koyalım diye gülüyoruz 😂🤭
Lovebaby123 RanaaT en büyük korkumun Doğumun hafta sonu ve geceye denk gelme nedeni ni soruyor sanız. Doktora direkt ulaşamamak sıkıntısından ebelere düşmekten. Evet doktor vs geliyor ediyor ama onlar kendi aralarında iletişim Kurana kadar zaten siz ebelerin elinde olmuş oluyorsunuz.
Ay-Bek Tugbacolak alışırsın canım erkek doktorlar da alışkın bu duruma kimbilir kaç kişiyi muayene ediyorlar böyle. Benim hala dönmemiş yalnız dün gittim doktora 30+5 tim kafası bir ay gittiğim gibi aynı yerde göbeğimin üstündeymiş
Ay-Bek Tugbacolak ben de evlenmeden baya önce genç kızken mantar olmuştum annemle hastaneye doktora gittiğimde doktor erkekti mecbur muayene oldum ben kendimce çok utanmıştım. ☺️
Tugbacolak Ay-Bek ☺️ Zor işler gelıyor ama bı cocugu olan herkes amaan alıscaksın hcı garıp gelmıcek aca aca dıyo🙈
Ay-Bek Tugbacolak evet canım maalesef öyle ama. Yine de insan çekiniyor her defasında kadın doktor da olsa aynı :)