Aysegul33 Dilararas bebegine aras ismini mi koymayi duaunuyorsun canim yoksa aras diye bir oglun varmi 😊
Dilararas Aysegul33 bi tane 4 yaşında Aras ım var canım şimdi bi tane de 32 haftalık oğlum var nisan da doğacak inşallah ☺️
Nurselin11 nsrhn benim erken Doğum riski vardı,enfeksiyondan dolayı,ama şükür geçti🙏 Sanırım o yüzden biraz erken bekliyor doktor ☺️ İnşallah zamanında güzelce gelsinler ☺️
Tugbacolak Ay-Bek yaparsın sen o zaman ya hıc tedırgın olma ☺️ Benm hıc oyle bırsey yasamıslıgım yok bıde ayıpdır soylemesı doktorum erkek ve sımdıye kadar hıc alt tarafdn muane yada frklı bı durum olmadı ıcın nasıl acıcam dıyede bı cekıngenlık var ondan katlıyor
Ay-Bek Tugbacolak alışırsın canım erkek doktorlar da alışkın bu duruma kimbilir kaç kişiyi muayene ediyorlar böyle. Benim hala dönmemiş yalnız dün gittim doktora 30+5 tim kafası bir ay gittiğim gibi aynı yerde göbeğimin üstündeymiş
Aysegul33 Dilararas allah bagislasin canimm saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin benimde 29 haftaligim oglus olacakta aras koymayi dusunuyorm aras lar nasil cocuklae merak ettim 😊
Sumeyye_g [silindi] 1 - 2 hafta içinde hazırlıklı ol dedi doktor baş aşada yerleşmiş bekliyoruz bakalım inşallah sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza
Dilararas Aysegul33 tabi ki hepsi Farklı oluyordur illa Kİ ama ,adı gibi durmuyor canım yemek yerken bile dolaşarak yiyor çevremde denk geldiklerim de aynı kilo almıyor ,görenler nasıl alsın 5 dk oturmuyor diyorlar bunun adını Sakin koyalım diye gülüyoruz 😂🤭