• Cici anneler Kaç kilo aldınız 😁

Burak-ve-annesi 27+5 HAftalık 10 kilo aldım 🙂) ama 45 kilo ile hamile kaldım . Almak istiyordum zaten 🙂))

hjertemami bilmiyorum valla canım bide kız bu kilolu da hamile kaldım çok korktum iyice alcam diye ilk defa kziim olcak kız çok aldırıyor dediler ama çok şükür ucuz atlattik☺
2 oğlum var onlarda çok Zayıf tim ama yinede birinde 5 birinde 7 kilo aldım genetik herhalde annem de öyleymiş benim😊

Cancan kuzum ben takmıyorum bende kolaylıkla kilomu verir eski görüntüme dönerim ama doktorum çok takmış durumda ve benim psikolojimi alt üst etti böyle azarlar gibi konuştu. Farklı bi doktora gittim adam evet kilo almışsın ama ödem oluşmuş olabilir vücudun su tutuyor olabilir dedi güzelce anlattı. Şimdilik iki doktora birden gitmeyi düşünüyorm. Daha fazla yüklenirse kiloma takan doktor onu bırakabilirim;(

SerenYiitolu Allah korusun ya. Tam olarak içeriğini bilmiyorum koliğin ama annelerin çok sorun yaşadığı bi duru. Olduğunu biliyorm bebekleri üzerinde. Stressiz hiç bi günüm geçmedi ki benm. Hamilelikte nazlı olur ya kadınlar ya da ona yakın bişe. En başından beri hem çok ağlattılar hem çok yıprattılar saolsunlar. Takmamaya çalşıuorm inşallah becerebilcem 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Kızlar ac karnına mi tok karnına mi tartiliyorsunuz biraz saçma oldu ama ben evde aç tartiliyorum sağlık ocağına gidince tok oluyorum dolayısıyla fark ediyor

SerenYiitolu aynı durumdayım, hamile kalmadan önce daha çok yemek yerdim ve kilom hep sabitti. Şimdi dikkat etmeme rağmen kilo alıyorum

hjertemami yaa aynen öyle şekerim 😂 üçüncü gebelik ben de çok isterim ama yaştan dolayı bilemiyorum şu an 27 yaşındayım ikinci doğunca 28 olcam sen şu an kaç yaş ve kilodasın canım allah sağ Salim bağışlasın kuzularımızı 🌸🌸🌸❤❤❤🤔

Fasulyeninannesi Canım ben 28 yaşındayım. ☺ Şuna 15 haftamdayım. Dikkat ediyorum. Kilo almadım. Yarım kg alsam dahi geri vermeye uğraşıyorum. Kendi kendime 20 haftaya kadar kilo almamaa'ya çalışıyorum. İlk hamilelik 30 kg hatta biraz daha fazlaydı diyebilirim . İkincisi 14 kg ile kurtardım. Üçüncü hamileliğimi de 7-9 kg arasında tutmak derdindeyim 😊Valla çekmeyen bilmez canım ...

hjertemami haklısın canım benim boyum 170 ben de 67 ile hamile kaldım 17+5 ve yarım kilo aldım çok rahatım üç çocuklu aile olmak hep hayalim oldu arayı açmadan yapabilirim inşallah ama diyorlar ki üç Doğumdan sonra karın kısmı kalıcı sarkıyormuş böyle birsürü boş şey duyuyorum iyi oldu senin yorumunu gördüğüm imşallah 7 kiloyla tamamlarız😂😂😇👍🏻👍🏻😎🤰

Fasulyeninannesi inşallah canım. Merak etme spor ile birlikte hiç birşey kalmıyor. Ben ilk hamileliğimde 56 kiloydum. 85 kiloyla Doğuma gittim. 80 ne inmiştim. Sonra tabi bilinçsiz beslenince yine 85 olmuştum. Daha sonra spora başlayınca verdim çok şükür 🙏🏻

Kezu17 yapacak bişe yok🙂 hamileliğimizin tadınj çıkarıyoruz diyecez😂 doğumdan snra gider hepsi Allahın izniyle bebişlerimiz sağlıklı olsun da☺🙏🏻🙏🏻

😂 16 haftama giriyorum 60 kiLo iLe hamiLe kaLdm nasıL becerdiysem 7.5 kiLo aLmışım 😂😂 hiçde umrmda değiL büyük ihtimaL bi 10-15 daha aLırım

OğLmda 50 kiLoydum boyum 1.72 oLduğu için aşırı zayıftım ama doğuma 80 üstü gittim istedgm gibi yedm içtm hamilelikden 1 sene geçmeden hepsini werdim şimdi de aLıyoz bakaLm bu hamilelikde de rahaaat rahat yiyorum nasıLsa weririm