Burak-ve-annesi Dikkat etmeme rağmen 29 haftada 10 kilo aldım kızlar benim gibi dikkat edip kilo alan var mı 🙂
Fasulyeninannesi Burak-ve-annesi 17 haftalığım kusmadım ve henüz kilo almadım çünkü ilk gebeliğimde ilk altı ay kustum son iki ay 26 kilo aldım homini gırtlak yiyince 🤪 bu da bana ders oldu spor yapamıyorum çünkü beş dk yürüyüş ya da bisiklet çalışsam hemen kasıklarım ağrıyor 😟🤰🙏
Burak-ve-annesi Daha ne kadar kilo alacağımız bilmiyorum kızlar EliFurkan bende öyle aynaya bakınca tabiri caizse patatesli poğaça gibi görüyorum suratımı karnım aynaya sadece karnımı görmek için bakıyorum 😕
SerenYiitolu Bende kendimce hiçbirşey yemiyorum ama 28. Haftadayım 11 kilo aldım şekerli ve hamurlu şeyler yememeye çalışıyorum tartıya çıkınca kendime inanamadım 😢
Burak-ve-annesi SerenYiitolu sanırım bünyeyle alakalı benle beraber olan bi arkadasım deli gibi yemesine rağmen 30 haftasında 4 kilo aldı sadece kıskanmıyorum desem yalan olur valla 😁
SerenYiitolu Burak-ve-annesi aynen katılıyorum valla ne yalam söyleyim bende kıskanıyorum benim vcudumda çok fazla gözle görünür bi şişlik olmadı ama tartıya çıktığım an kendime inanamadım😂 içtiğim ilaçlardandır die kendimi avutup duruyorum😂😂
Busraaras Bende 15+1haftalık hamileyim bu hafta sonu 4 aylık olcaz nasip olursa 3,5 kişo aldım hiç birşekilde dikkat etmeden normal mi fazla mı kızlar kilolu biriyim biraz 81 kilo oldum 77,5 ile kaldım
1PrensAnnesi Busraaras ilk 3 ay 1-2 sonraki 3 ay ayda 1 sonraki 3 ay ayda 2 kilo en ideali bu şekilde minimum 10 kilo almak normal siz ayda bi kilo alıosnz 9 kiloyla bitirirseniz bişey olmaz ama 5aydan itibaren aşırı almaya başlanıyo dikkat etme dönemi geliyo bana göre🙂
Burak-ve-annesi Sendr biraz hızlı gidiyosun gibi geldi bana 15 haftada 3 kilo almıştım bende 😅 57 ile gebe kaldım şuan 67-68 im
Burak-ve-annesi SerenYiitolu balık yağı yapıyor galiba 😁 ben her gün alıyordum şimdi 2 gün arayla alıyorum 🙈 balık yağı kullanan annelerin çoğunda kontrolsüZ kilo alımını duydum
MerveTaer SerenYiitolu çok kustum bide 74 ten 68 düştüm şuan 71 buçuk kaç haftalık gebesin ki 1500 gr
SerenYiitolu Burak-ve-annesi peki doktor mu iki günde bir al dedi ya ben bi sonraki kontrolde bırakmayı teklif edecem
hjertemami Burak-ve-annesi Yok canım sağlıklı yağ sonuçta. Kilo yapmaz 🤔Ama iştah açar mı bilmem. Ben günde 2 kapsül içiyorum.15 ci haftamdayım. Hiç kilo almadım. Normalde hızlı kilo alan bir yapıya sahibimdir. Bence boğazımızı kontrol edip, sağlıklı yiyecekleri kısmayalım 👌
BusRAmazan Burak-ve-annesi doktorunuz mu herqun alın dedi. Benim doktorum bitane içtin mi 4 qun içme dedi ama balık yersen haftada iki kere ye hapı hiç kullanma dedi bnde öyle yapiyorum
Nergis SerenYiitolu kiloyla balık yağının ilgisi yok velevki var yine de devam edin bebeğin sağlığı daha önemli doktor uygun gördüyse bıraknayın