[silindi] Havvamurat maslallah bende gecen hafta duydum korkmus kedi gibi atıyor demi kalbi korka korka ah bide küçücük icimden çıkartıp öpesim var hormonlar hormonlar 😂😂❤️❤️❤️❤️
GamzeKrtglu Giz4110 En son geçen ayın 27sinde gittim canım😊 bir sonraki 12. Haftada 2li tarama için gidicem🥰😊
yagmurravc Sltn01 Gerçekten çalışınca zor oluyomuş bende hergün evin bi yerini toplayıp temizliyorum elim her akşam geldiğinde evin herhangi vi yerinde uyuya kalmış buluyor beni 😂
Ruyaaa [silindi] bnm 16 aylk kizim var yuruyor, hergun evde 3 cesit yemek pisiyor kocam yemese kizim yiyor mecbur hergun ev supurup siliyorum cunku kizim surekli hareket halinde :(
yasebaris Hamileyim11 bende 6 . Haftadan 9. Haftaya kadad oldu çok korktum hatta ama korkulacak birşey olmadığını öğrendim. Şimdi 12. Haftadayım. Normal akıntı olunuyor hormansal herkste olduğu gibi bu günlerde olur 10. Haftaya kadad da devam eder merak etme
Ayten01 deryakuralerturk bizde 5+5 iz daha doktora gidemedik eşim askeri personel olduğu için ilçedeyiz haftaya gideceğiz inşallah sizin son adet tarihiniz ne zaman
Hashasim2020 Ruzgarperisi ayyy benim de doğum günüm 12 ekim doktor tahmini 21 ekim dedi bebeğin doğumuna ne tesadüf 😍
Mathteacher [silindi] dün ramzi teorisi diye bişey duydum ultrasyon foto varsa yollasana tahmin yapayım ?
[silindi] Mathteacher kiz benim başım belaya girdi resim atmayi bilmiyorum dün baskasinin resmini atmisim buraya rezil oldum 😂😂😂